Η 19χρονη Emmaluise Leggat και ο φίλος της Sean από τη Γλασκόβη (Σκωτία) είχαν ήδη ένα παιδί μια κόρη ενός έτους, και δεν σχεδίαζαν να κανουν άλλο παιδί . Μια μέρα, η Emmalouise αισθάνθηκε ότι είχε πάρει υπερβολικό βάρος, αλλά νόμιζε οτι ηταν απο τα γλυκά που έτρωγε.

Μετά από αυτό, άρχισε να κάνει γυμναστική και πιο ενεργό τρόπο ζωής για να χάσει βάρος. Τους επόμενους μήνες, δεν είδε περιττά κιλά στη κοιλιακή χώρα και αποφάσισε ότι το βάρος της γύρισε στο φυσιολογικό.

Μια μέρα πήγε στο κρεβάτι της ως συνήθως και κοιμήθηκε, και όταν ξύπνησε έκπληκτη είδε ότι η κοιλιά της ξαφνικά είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Λίγο αργότερα, άρχισαν οι συσπάσεις, 45 λεπτά μετά το ξύπνημα γέννησε ένα παιδί. Ήταν και πάλι ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με όλους τους νόμους, δεν έπρεπε να μείνει έγκυος, έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και όταν έμεινε έγκυος δεν υπήρχε ούτε μια λεπτομέρεια που να το δείχνει, εκτός από μια μικρή αύξηση του βάρους. Δεν είχε ναυτίες η αυξημένη όρεξη οι αλλα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Δεν αισθάνθηκε τις κινήσεις του εμβρύου στην κοιλιακή χώρα και για την έλλειψη έμμηνου ρύσεως κατηγόρησε τις αντισυλληπτικές παρενέργειες.

Η μάνα της ήταν μαζί της στο σπίτι εκείνο το πρωί και αμέσως την πηγέ στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν έφτασαν στο νοσοκομείο γέννησε στο αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου. Όταν ηταν έτοιμη να βγει από το αυτοκίνητο "έσπασαν τα νερά".

Βλέποντας αυτό, η μάνα της έτρεξε να βρει νοσοκόμα και όταν επέστρεψαν,είχε ήδη γεννήσει και το είχε τυλίξει με μια μικρή κουβέρτα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Το μωρό βγήκε σύμφωνα με τα λόγια της "σαν φελλός από ένα μπουκάλι". Μετά τη γέννηση, οι γιατροί προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί δεν παρατηρήθηκε αύξηση όγκου στην κοιλιακή χώρα, πιθανότατα λόγω του γεγονότος ότι το μωρό βρισκόταν στη μήτρα σε μια ασυνήθιστη θέση.

Και το πρωί το παιδί αποφάσισε ότι ήταν καιρός να γεννηθεί και να αλλάξει θέση(!). Παρά τις ασυνήθιστες συνθήκες της γέννησής του, το μωρό ηταν υγιές με κανονικό βάρος.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουλίου του 2018 και τώρα είναι ήδη 8 μηνών. «Ένιωσα ότι όλα αυτά ήταν τελείως εξωπραγματικά, ήμουν συγκλονισμένη», λέει η νεαρή μητέρα, "Η μαμά μου δεν πίστευε πολύ σε αυτό που συνέβαινε. Ήμασταν πολύ τυχεροί που η γέννηση ήταν πολύ γρήγορη, γιατί δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για αυτό".

Σύμφωνα με την ίδια, αρχικά αφού πήρε αντισυλληπτικά χάπια, η έμμηνος ρύση σταμάτησε ξαφνικά. Και νόμιζε ότι τα χάπια τελικά άρχισαν να λειτουργούν όπως έπρεπε, χωρίς να συνδέονται με την απώλεια της εμμήνου ρύσεως στην εγκυμοσύνη.Τώρα ο φίλος της δεν εχει εμπιστοσύνη πλέον σε αντισυλληπτικά χάπια.

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications