Άλλη μια απόδειξη το παρακάτω post, εκτός οτι βγάζει σε πλαίσιο τις δίκες τους δηθεν "έγκυρες πήγες" και στην πρώτη θέση, και βάφει ανεξάρτητες πήγες, όλα αυτά από το 2017 άρχισαν ...
Επίσης δεν είδαμε πότε 4-5 χρονιά ένα Doodle για τους αληθινούς εφευρέτες, μήπως ειναι ρατσιστές? καθώς το 99% των εφευρέσεων ήρθαν από την λευκή ευρωπαϊκή φυλή, ούτε καν τον Βέρνερ φον Μπράουν η αυτόν που επινόησε το internet δεν έχουν βαλει πότε, πάρα μονο κάτι άσχετους δικούς τους ως μεγα επιστήμονες γιατί είπαν κάτι θεωρίες.
Στην Ημέρα της Γης, η οποία γιορτάζεται σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλον τον κόσμο, αφιερώνει η Google το σημερινό της (22 Απριλίου) Doodle.
Με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και τη «γνωριμία» μας με τον πλανήτη μας, η Google περιγράφει πως το άλμπατρος είναι το πτηνό με το μεγαλύτερο άνοιγμα φτερών από όλα τα εν ζωή πτηνά, ενώ η σεκόγια αποτελεί το υψηλότερο δένδρο.
Το paedophryne amauensis είναι το μικρότερο σπονδυλωτό, με τη βικτωρία την αμαζονική να είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδρόβια φυτά. Εξάλλου, ο κοιλάκανθος είναι το αρχαιότερο εν ζωή είδος ζώου, τη στιγμή που το κολλέμβολο βαθέων σπηλαίων ζει στα βαθύτερα σπήλαια.
Η έμπνευση του θεσμού της Ημέρας της Γης αποδίδεται στον ακτιβιστή Τζον ΜακΚόννελλ το 1969, σε ένα Συνέδριο της UNESCO στο Σαν Φρανσίσκο. Εκδηλώσεις έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις στις 21 Μαρτίου 1970, ημέρα της εαρινής ισημερίας.
Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον και σηματοδοτεί τη γένεση του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος. Σύντομα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα, υπό τον συντονισμό του Δικτύου Ημέρας της Γης.
Fake news των Ρώσων και αυτό :Μονό που την ίδια χρονιά όλες οι δίκες τους δήθεν "έγκυρες πήγες" στην πρώτη θέση μαζί με τους δούρειους ίππους (ακόμα και αυτές που όλα τα post ειναι copy paste και δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο)και πτώση ανεξάρτητων "ενοχλητικών" πηγών....
0 comments
Δημοσίευση σχολίου