Δολοφονία Μακρή: Προκλητικός ο Βούλγαρος – Το λάθος που τον πρόδωσε (video)

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 31χρονος Βούλγαρος, που δολοφόνησε τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είναι θηριώδης, αλλά και προκλητικός απέναντι στους αστυνομικούς. Μάλιστα σε αξιωματικό που του είπε ότι συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ρώτησε: “Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Για ποιον μήνα μιλάτε;”.

Ο 31χρονος Βούλγαρος έκανε ένα σημαντικό λάθος που κόστισε τη σύλληψή του. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Γλυφάδα, το προσωπικό μάζεψε κάποια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και μία απόδειξη αγοράς ρούχων. Πρόκειται για τα ίδια ρούχα που φορούσε στο συμβάν της δολοφονίας.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν αυτός και ο αδερφός του. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι το θύμα είχε προσέξει τους δύο άντρες που τον παρακολουθούσαν και είχε υποπτευθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον εντολέα
Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, καθώς εκτιμούν πως γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο όμως κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του.

Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα
«Τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους; Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια». Ερωτηθείσα πως αισθάνεται και αν έχει προχωρήσει δήλωσε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα: « Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους κάθε δέκα λέπτά; Τι νομίζεις είναι εύκολο να προχωρήσεις;» είπε με λυγμούς.

Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό
Η Αστυνομία τώρα ψάχνει στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, έτσι ώστε να δει με ποια άτομα συναντήθηκε ή μίλησε πριν από τη δολοφονία, και έτσι να φτάσει στον ηθικό αυτουργό.

Ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής, κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα αλλά ξαναγύρισε. Όταν αντελήφθη τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει αλλά ήταν ήδη αργά. Σημειώνεται πως ο 31χρονος δεν είχε όπλο μαζί του, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν είχε, θα το χρησιμοποιούσε.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications