Ποιος ειναι ο “χριστιανός” που παράτησε τους αγιασμούς και τα  ευχέλαια και ξαφνικά παριστάνει τον σούπερ  Έλληνα?

Τυφλά να έχουν και οι αληθινοί απόγονοι των αρχαιων! που θάβονται απο πάσης λογής αδίσταχτους που παριστάνουν και τους σούπερ πατριώτες! μπροστά στους ηλίθιους που υποστηρίσουν παντα τους αδίσταχτους και οι θεοί σηκώνουν τα χεριά! εκτός από σελίδες φιδιών θραύση κάνουν σελίδες blog του καθε πονηρού που δεν εχει ούτε ένα δικό του άρθρο.

Ένας που ειναι άσχετος πριν από μένα, και τόσα χρονιά δεν έχει μάθει ούτε τα βασικά περί html, άλλα για να προσελκύσει κόσμο ξέρει! τουλάχιστον ειναι άκακος μπροστά σε άλλα λαμόγια που λυμαίνονται στο internet ειναι αγγελούδι... Τέτοια ηλιθιότητα ούτε στα όνειρα τους δεν ειχαν τα φίδια, και δεν ειναι μονο στο internet έτσι άλλα παντού.

Μέτα τις ιστοσελίδες των φιδιών που ειναι όλες στην πρώτη θέση,να ειναι καλα τα προβατα που αναμασούν οτι ψέμα τους έμαθαν ως δεδομένο,και που έχουν και άποψη, άποψη = άγνοια! ανακαλύψαμε οτι και πόλλοι φερόμενοι πατριώτες σε αυτή την χώρα στο internet ειναι λαμόγια!

Απορίας άξιο ειναι πως τους δίνουν πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι, αφού η αντίληψη των περισσότερων ειναι στα επιπεδα 5 χρόνων παιδιού ανεξάρτητα ποσά πτυχία του έδωσαν και πόσους τίτλους έχει, τους κόβει μονο στην απατεωνιά και πως θα εκμεταλλευτούν στα όλα ειναι εντελώς ηλίθιοι .

H τεράστια συμβολή των ηλίθιων που παριστάνουν και τους πατριώτες ειναι ανεκτίμητη και στο internet, αφού παρασύρουν και τους λίγους απόγονους των αρχαιων όπως είδαμε live, απο αυτούς δεν περιμένεις να μάθεις τίποτα! συνήθως όλα τα post τους ειναι copy paste ότι λένε άλλοι μαζί με προπαγανδες,πολλοι ενώ εχουν ίντερνετ αντί να μάθουν κατι έγιναν χειρότεροι . Ελάχιστες σελίδες έχουν μείνει που αξίζουν, ο όχλος ειναι μαζεμένος είτε σε καθεστωτικές είτε τύπου pentostalgma makeleio είτε σε λάμογια που παριστάνουν τους πατριώτες και τους σούπερ Έλληνες για μαζέψουν κόσμο ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ(copy paste) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ .

Και κάπως ετσι έμειναν προβατα τόσα χρονιά στην Ελλάδα διαβάζοντας τους σούπερ πατριώτες που βάζουν σημαίες .Όταν ο όχλος δεν καταλαβαίνει ούτε τα αυτονόητα που να του εξηγήσεις μετά πιο δύσκολα πράγματα, και ποιος ο λόγος να του εξηγήσεις? αν δεν τα βρει απο μόνος του πάλι πρόβατο θα μείνει! διαβάζοντας δήθεν πατριωτικές σελίδες χρήσιμους για το σύστημα, γιαυτό δεν τους ενόχλησε και κανένας και έχουμε υποψίες οτι μερικές εξ αυτών που ειναι επίσης στην πρώτη θέση ειναι δούρειοι ίπποι .

Προς απογοήτευση αυτό που βλέπαμε τόσα χρονιά εκτός ίντερνετ, ειναι πιο έντονο στο ίντερνετ και μαλιστα απο κάποιους που παριστάνουν και τους πατριώτες ,για κάτι ηλίθιους που βάζουν ότι βρουν ούτε συζήτηση ειναι τοσο ανάπηροι στο μυαλό που ασχολήθηκαν με το ίντερνετ και δεν έκατσαν να μάθουν τα βασικά για html και γλωσσά προγραμματισμού, θα το θεωρούν μεγα επιστήμη και ότι πρέπει να το σπουδάσουν.

Ένα δείγμα νεοελλήνων σε αυτές τις πατριωτικές δήθεν σελίδες τι γράφουν για τους αριστερούς:

Αν αυτός που έβαλε αυτη την εικόνα για τους αριστερούς που ειναι αντίθετα πράγματα , (αντί να βαλει το σφυροδρέπανο) αντιπροσωπεύει μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού τότε εξηγούνται πολλά για την ηλιθιότητα που επικρατεί σε συνδυασμό ότι ειναι και αγριάνθρωποι πολλοί που επίσης νομιζουν ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων, κανένας αγρίμι η ηλίθιος δεν ειναι απόγονος των αρχαίων! αυτός ειναι και ένας λόγος που δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα με τους τους συμμορίτες! κάνοντας μια κοινωνία αγριμιών οπως ειναι ήδη η κοινωνία δεν ξεχωρίζουν τα αγρίμια.

Όσο για το ποιος ειναι χριστιανός που παράτησε το blog με τα εκκλησιαστικά και έφτιαξε άλλο και το παίζει σούπερ Έλληνας με copy paste μονο οτι εχει απήχηση, και βάζοντας και την ενορία του να πατάει like και να σχολιάζει, βρείτε μονοί σας ποιος ειναι όπως το βρήκα εγώ, να μην λέει ότι τον συκοφαντούμε κιόλας απο τέτοιους Ελληναραδες βρώμισε ο τόπος επίσης και από πρόβατα που τους υποστηρίζουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications