Συγκρούσεις και επεισόδια με χούλιγκαν σε τρία «μέτωπα» το Σάββατο (Βίντεο)

Επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν σε τρία σημεία της Αθήνας το Σάββατο. Σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ υπήρξαν και σοβαρές υλικές ζημιές, με ένα αυτοκίνητο να καίγεται ολοσχερώς.

Αιματηρές συγκρούσεις χούλιγκαν σημειώθηκαν το Σάββατο σε τρία σημεία στην Αθήνα. Η αρχή έγινε στη Νίκαια και συγκεκριμένα στην οδό Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, μεταξύ οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής.

Οπαδοί συγκρούστηκαν εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές σε αυτοκίνητα, με ένα ΙΧ να παραδίνεται στις φλόγες. Σε τουλάχιστον 16 προσαγωγές προχώρησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο

Την ίδια στιγμή, δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από συγκρούσεις σε αγώνα πόλο γυναικών στο Παπαστράτειο μεταξύ Ολυμπιακού και της Γλυφάδας. Περίπου 30 άτομα με μαύρα ρούχα, κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στο γήπεδο και αφού προκάλεσαν ζημιές κατέβασαν πανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα.

Επιθέσεις σημειώθηκαν και στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση για την Α2 μπάσκετ του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι.

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Αμαρουσίου, με τον αγώνα να διακόπτεται στο 34΄, μετά από επίθεση κουκουλοφόρων στους φιλάθλους του Αμαρουσίου. Μετά την εκκένωση του γηπέδου, η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Τα «αποτρόπαια γεγονότα δεν θα μείνουν ατιμώρητα» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς», έγραψε ο κ. Βασιλειάδης.

Νύχτα επεισοδίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών
Συμπλήρωσε ότι «έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση».
Εκτός από τις συγκρούσεις και τα επεισόδια με τους χούλιγκαν, η αστυνομία κλήθηκε το Σάββατο και τα ξημερώματα της Κυριακής να αντιμετωπίσει έφοδο ατόμων με αποκριάτικες μάσκες εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, καθώς και επίθεση με πάνω από 100 μολότοφ κατά δυνάμεων των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications