Μιλάει για την «Καθυστερημένη» Κοινωνία, γράφουν οι έγκυρες πήγες! από που και ως που αυτό το άτομο έχει άποψη για την Κοινωνία? δεν έχει άπλα λέει ότι του πουν ώστε προωθούν την ηλιθιότητα που τους βολεύει
Και εχουν γράψει ένα σεντόνι προσπαθώντας να πείσουν τον όχλο ότι αυτά τα άτομα ειναι ίσα με όλους τους άλλους, με αλλα λογία όλοι ειναι "ιδιώτες" (Η αρχαιοελληνική σημασία του όρου "ιδιώτης" σημαίνει ηλίθιος) η παράνοια ειναι να θεωρείς όλους ίδιους και ίσους (και οχι το αντίστροφο) και αυτό κάνουν και διαδίδουν στον όχλο τα παράλογα μόνιμος σε όλα ως λογικά :
Ο Πάμπλο τελείωσε τις σπουδές του παιδαγωγού και έκανε την πρακτική εξάσκηση στην Κόρδοβα. Έδωσε τις εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος και του μένουν μόνο τέσσερις ακόμα για να τελειώσει τις σπουδές του σε ψυχολογία και παιδαγωγικά. Στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Μάλαγκα προβλήθηκε η ταινία «Me too» που είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Πινέδα και στην οποία ο ίδιος κρατά το βασικό ρόλο.
Με τον Πινέδα μίλησε ο Jan Marot.
WELT ONLINE: Πώς βιώσατε προσωπικά το σύνδρομο Down;
Δεν ήταν οι γονείς μου που μου το είπαν. Ήταν ο δάσκαλός μου. Ήμουν περίπου εφτά χρονών, όταν με ρώτησε αν ήξερα τι είναι το σύνδρομο Down. Φυσικά, απάντησα ναι. Με κοίταξε έντονα και μου εξήγησε τη γενετική του συνδρόμου Down. Στην ηλικία αυτή ήταν πραγματικά πολύ σκληρό. Για μένα αυτό ακουγόταν σαν αραμαϊκά. Ήταν πολύ βαρύ. Του έθεσα μόνο δύο ερωτήσεις: «Είμαι χαζός;». Απάντησε «Όχι». «Μπορώ να συνεχίσω να πηγαίνω στο σχολείο με τους φίλους μου;». Απάντησε «Κανένα πρόβλημα». Τα υπόλοιπα μου ήταν παντελώς αδιάφορα.
WELT ONLINE: Όπως η πλειοψηφία των παιδιών με σύνδρομο Down στην Ισπανία. Το 85% πηγαίνουν σε ένα κανονικό σχολείο. Ναι, τώρα. Όμως παλαιότερα δεν υπήρχε η ένταξη. Αυτό είναι η κορυφή μιας ανάπτυξης. Εγώ ήμουνα ο πρώτος μαθητής με σύνδρομο Down που πήγα σε ένα δημόσιο σχολείο.
WELT ONLINE: Τι αναμνήσεις έχετε από τα χρόνια του σχολείου;
Στο σχολείο διασκέδαζα πολύ, περνούσα πολύ καλύτερα απ” ό,τι με τους φίλους μου. Είχα υπέροχες, ενδιαφέρουσες και πολύ σκληρές εμπειρίες. Συνολικά ήταν μια απίστευτα πλούσια φάση της ζωής μου. Υπήρχαν καλύτερες και χειρότερες μέρες. Ιδιαίτερα η εφηβεία ήταν σκληρή. Αλλά αυτή είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος. Εγώ δεν μπορούσα μερικές φορές να ζήσω με το σώμα μου και μέσα σ” αυτό.
WELT ONLINE: Γιατί επιλέξατε τις παιδαγωγικές σπουδές;
Σαν παιδί είχα πολλές ιδέες. ΄Ηθελα να γίνω δικηγόρος, κατόπιν δημοσιογράφος. Τότε ένας καθηγητής και μέντοράς μου με συμβούλεψε να γίνω δάσκαλος, γιατί τα παιδαγωγικά προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Μου είπε ότι οι άλλες επιστήμες είναι σκληρές και ανταγωνιστικές. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει να εργάζομαι με παιδιά, νιώθω πολύ χρήσιμος.
---ΤΕΛΟΣ!-- Αν υπάρχουν παρανοϊκοι που θα κάτσουν να διαβάσουν όλη αυτή την προπαγάνδα να πανε άλλου να το βρουν σε έγκυρες εστίες μόλυνσης μυαλών και μάλλον υπάρχουν πολλοι παρανοϊκοι αφου οι σελίδες τους ειναι στην πρώτη θέση ..
Δεν θα ειναι απίθανο ίδιοι που ρωτούν έτοιμες ερωτήσεις, να δίνουν και την απάντηση οι ίδιοι , αν έκαναν live πραγματική συνέντευξη θα γινόντουσαν ρεζίλι.. Kαι το περιεργο θα ηταν να πηγαίναν σε "ειδικά" σχολεία χωρίς και οχι σε "κανονικά", αλλα μάλλον τα "κανονικά" έτσι τους βλέπουν όλους ηλίθιους! και κανένα πτυχίο! ας τους έβαζαν σε κάποια ειδική δουλειά σε δήμους, και εσύ κακομοίρη και κακομοίρα νομίζεις ότι είσαι κάποιος/α και έξυπνος/νη γιατι σου έδωσαν πτυχία, όταν ακόμα και άτομα νοητικά καθιστεριμενα παίρνουν πτυχία, και μετά από ολα αυτά σε λένε και κακό! το αστείο ειναι ότι γνωρίζω προσωπικά κοπέλα η οποία έχει ίδιο πτυχίο με αυτόν και δεν την λες "τέρας εξυπνάδας" παραδόξως μπορεί να μην διαθέτει πολύ ευφυΐα αλλα ειναι κουτοπόνηρη όπως πολλοί άλλοι σαν αυτήν,στην πονηριά δεν πάσχουν καθόλου, ειναι γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις όσο λιγότερη ευφυΐα έχει κάποιος τοσο πιο ύπουλος και κακός ειναι, και το αντίστροφο, δείτε για παράδειγμα τον Νίκολα Τέσλα ηταν τόσο αγαθός που δεν κέρδισε τίποτα από τις εφευρέσεις του .
Ο σύνδρομος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον Βρετανό γιατρό John Langdon Down (εξ ου και η ονομασία του), όταν το 1866 πρόσεξε ότι πολλά άτομα, άσχετα μεταξύ τους, που βρίσκονταν σε διάφορα ιδρύματα, είχαν παραπλήσια εξωτερικά χαρακτηριστικά.
Ο όρος «Μογγολισμός»
Λόγω κυρίως του προσώπου και του σχήματος των ματιών που είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά της μογγολικής φυλής αλλά και λόγω της χαμηλής νοημοσύνης, που την εποχή εκείνη ήταν πιστευτό ότι όσο μακρύτερα από την Ευρώπη βρίσκεται κάποιος, τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη του, οδήγησε τον Down στην εισαγωγή του όρου Μογγολοειδής ιδιώτης. Δεν θα ειναι απίθανο να ειναι απο γονίδια Μογγόλων εισβολέων στην Ευρώπη,εξάλλου οι Μογγολοι πάντα οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ταυτόχρονα βάρβαροι (θανάσιμος συνδυασμός) ηταν για τους "γνωστούς" που τους έβαζαν να κάνουν εισβολές απο την αρχαιότητα στην Ευρώπη με τελευταία την εισβολή στην Γερμανία και μαζικό βιασμό Γερμανίδων ώστε να γεμίσει "ιδιώτες" όπως και έγινε, και ο μέσος όρος νοημοσύνης έκανε βουτιά μετά το 1945 στην Γερμανία τα ίδια είχαν γίνει και στην Ελλαδα επι τουρκοκρατίας , και αυτη που αναφέρουμε πιο πάνω μογγολική ομάδα αίματος έχει, Ελληνίδα με καθαρό ελληνικό DNA! .
0 comments
Δημοσίευση σχολίου