Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος της μητέρας του βρέφους στη Βάρκιζα

Σε βαθμό κακουργήματος είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην 30χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό από τους πυροσβέστες μέσα στο σπίτι του, μετά από φωτιά που ξέσπασε, και αφού είχε μείνει μόνο του.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για εμπρησμό από αμέλεια ασκήθηκε στην 30χρονη που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αλλά και όπως η ίδια κατέθεσε στις Αρχές, είχε αφήσει το 13 μηνών μωρό μόνο του, με αναμμένη ηλεκτρική θερμάστρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί απανθρακωμένο από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα της Βάρκιζας.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους παραπέμφθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, σύμφωνα με τον ANT1.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, όταν η πυροσβεστική απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις του, το βρέφος. Το μωρό ήταν μόνο του στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η μητέρα του φέρεται να ήταν κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση σοκ.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ η μητέρα συνελήφθη.

Η 30χρονη μητέρα είχε συνολικά 3 παιδιά. Το πρώτο παιδί, σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, το είχε δώσει σε ίδρυμα, ενώ το δεύτερο πέθανε σε ηλικία 2,5 ετών.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications