Η ιστοσελίδα huffingtonpost.gr που ανήκει στους γνωστούς και έχει σε κάθε χώρα και από μια με το ίδιο όνομα, και την προηγούμενη φορά έλεγε για καθαρό το ελληνικό DNA, γιατι άπλα κανένας συμμορίτης δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλη και συνεπώς ούτε απόγονοι των αρχαίων ειναι

Αντίθετα ειναι απόγονοι διαχρονικών εισβολέων στην Ευρώπη γιαυτό και το επαναστάτες,τώρα λέει ότι κινδυνεύει η «Κιβωτός των Σπόρων»! να εξαφανιστεί μαζί με αυτούς σε 100 η σε 1000 χρονιά όταν σβήσει ο ήλιος η γίνει η μεγάλη ολική επαναφορά της Γης όταν πια θα εχει κατακτηθεί πλήρως αυτός ο πλανήτης , δεν τους ανήκουν τα σποριά που δημιούργησαν οι "αρχαίοι Θεοί" κλεμμένα τα έχουν όλα τίποτα δικό τους, ποιοι δημιούργησαν τα δημητριακά μήπως ο Αβραάμ?, αφού δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς! και γράφουν τα κάτωθεν:

Η «Κιβωτός των Σπόρων» βρίσκεται έξω από την πρωτεύουσα του Αρχιπελάγους Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας και κατασκευάστηκε με την ελπίδα ότι σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής, οι πολύτιμοι σπόροι απ′ όλο τον κόσμο που βρίσκονται στο εσωτερικό της θα καταφέρουν να διασωθούν.

Οπως, όμως, προειδοποιούν οι επιστήμονες, η Κιβωτός μπορεί να μην καταφέρει να διασωθεί από την κλιματική αλλαγή. Οι θερμοκρασίες στο Νορβηγικό αρχιπέλαγος μπορεί να φτάσουν μέχρι και τους 10 βαθμούς Κελσίου πριν το τέλος του αιώνα, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες, κατολισθήσεις και χιονοστιβάδες στην περιοχή.

Σύμφωνα με την έρευνα της Ινγκερ Χάνσεν-Μπάουερ, του Μετεωρολογικού Ινστιτούτου της Νορβηγίας, το κλίμα στην πρωτεύουσα του Σβάλμπαρντ θερμαίνεται ταχύτερα από κάθε άλλο μέρος της Γης.

Η μέση ετήσια θερμοκρασία στο Λονγκιμπέρμπιεν το 1900 ήταν -7,8 βαθμοί Κελσίου. Από τότε έχει ανέβει 3,7 βαθμούς - τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο του ενός βαθμού Κελσίου.

Εκτός από την άνοδο της θερμοκρασίας, το Σβάλμπαρντ μπορεί να αντιμετωπίσει αύξηση από 45% έως 65% στις βροχοπτώσεις μέχρι το 2100.

Η Κιβωτός των Σπόρων άνοιξε έξω από το Λονγκιμπέρμπιεν το 2008 και περιέχει περισσότερα από 900.000 είδη σπόρων από όλα τα σημεία της Γης.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications