Ένα σοβαρά υποσιτισμένο κορίτσι ηλικίας 19 ετών πέθανε στα χέρια της μητέρας της, αφού οι γιατροί στη Βενεζουέλα αναγκάστηκαν να την διώξουν από το νοσοκομείο λόγω του μπλακάουτ.

Η χαροκαμένη μάνα Elizabeth Díaz αναγκάστηκε να μεταφέρει το άψυχο σώμα της κόρης της, το οποίο ζύγισε κάτι παραπάνω από 30 κιλά, στους δρόμους μέχρι το νεκροτομείο.

Η Díaz επισκέφθηκε ένα τοπικό Κέντρο Διαγνωστικής (CDI) στη βόρεια πόλη της Βαλένθια στη Βενεζουέλα, το βράδυ του Σαββάτου, αλλά οι γιατροί την έδιωξαν γιατί η βάρδιά τους είχε τελειώσει και το νοσοκομείο έπρεπε να κλείσει καθώς δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα!

Οι γιατροί συμβούλευσαν τη μητέρα να επισκεφθεί ένα άλλο ιατρικό κέντρο στην πόλη Las Lomas όπου τη διαβεβαίωσαν ότι το προσωπικό θα φρόντιζε την κόρη της που έπασχε από εγκεφαλική παράλυση και χρόνιο υποσιτισμό.

Σύμφωνα με την Díaz, η κατάσταση της κόρης της όλο και χειροτέρευε μέχρι που αντιλήφθηκε πως το σώμα της κόρης της ήταν σκληρό.

Με το που έφτασε στο δεύτερο νοσοκομείο, οι υπεύθυνοι της αρνήθηκαν την είσοδο καθώς δεν υπήρχε εφεδρική γεννήτρια για την παροχή ρεύματος.

Η κόρη της Diaz πέθανε στα χέρια της λίγα λεπτά αργότερα... και η μητέρα της αναγκάστηκε να την κουβαλήσει στους σκοτεινούς δρόμους της πόλης μέχρι το τοπικό νεκροτομείο καθώς η κακή οικονομική κατάστασή της δεν της επέτρεπε μια σωστή ταφή της κόρης της.

Οι σκληρές εικόνες των δύο γυναικών που έγιναν viral αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός της Βενεζουέλας.

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

vasiliaείπε...

Σας γράφω για το Δράμα μιας μητέρας που η κόρη της πέθανε Από πείνα!! ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.Αυτά κάνη η Αμερική η οποία κυβερνάτε από 200 Οργανισμούς Εβραϊκούς Σιωνιστικούς. Κακά τα ψέματα! Το όνομα του ήταν ΑΒΡΑΑΜΣ, ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΤΟ ΕΛΣΑΛΒΑΔΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ , ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ BUSH το αθώωσε!!Ζ,Προσεξετε, Ο Τραμ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ έστειλε ως παρατηρητή, στο ΙΡΑΝ και συνδρονως στηνΒενεζουελα!!Ζ, πόλε μο οι Σιωνιστές κατά του ΒΕΝΕΖΟΥΑΛΟ Μαδούρο, Ο οποίος είναι Εβραίος αλλά θεωρεί την Βενεζουέλα την Πατρίδα του και όχι το Εγκληματοκο Ισραήλ!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο THEODOR HERZL O οποίος είναι ο ΙΔΡΗΤΗΣ του ΣΥΝΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙ-SEMITISMOU, HE SAID THE SUFFERING OF THE JEWS WILL BECOME WORSE, AND WE SHALL INDUCE THE ANTI-SEMITISM Έτσι βρήκανε τον Χιτλερ, θυσίασαν 750,000 Εβραίους, Και ΟΧΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ, για να ιδρησουν το κράτος του Ισραήλ. Σήμερα σχεδόν όλλοι οι Ισραηλίτες έχουν εμβολιαστεί, αυτή είναι η καινούργια θυσία των Εβραίων από τους Σιωνιστές, Πάμπλουτους, που θέλουν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ανθρώπων, κα ξέρετε τι λένε στα κρυφά, δεν τολμούν να το που στα ανοιχτά
Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 7 δις ανθρώπων πρέπει να γηνει, για να διατηρήσουνε την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!! Τρομερό ψέμα Κύριοι, η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΦΥΛΗ έχει μπασταρδευτεί το 640 Μ.χ. Όταν τα ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ των Καζαρων ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ την ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΒΙΛΛ GATES, FAICI, κτλ όλλοι Καζαροι είναι. Οι Εβράιοι της Βίβλου είναι μονον ούτε 7 της Εκατό στα 17 Εκατομοιρια Εβραίων στον Πλανιτη. !Αυτη είναι η αλήθεια, που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications