Οι “έγκυρες” πήγες σας! δημοσιογράφος της ΕΡΤ μιλάει για την Λοΐζου αλλα την αποκαλεί Κ.Ζορμπά(video)

Kατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ παρουσιάστηκε η είδησης της απόσυρσης της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποκάλυψη ότι για 5,5 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που έχει πεθάνει.

Ο φερόμενος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Παντελάκης , έμπλεξε τις... Μυρσίνες, αφού μπέρδεψε την κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη, με την υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπα.

Το επώνυμο της υπουργού μάλιστα( αντί για αυτό της Λοΐζου), αναφέρθηκε όχι μία, αλλά... τέσσερις φορές! όπως θα δείτε στο βίντεο, προκαλεί εντύπωση ότι το λάθος δεν έγινε αντιληπτό ούτε από την παρουσιάστρια του δελτίου!

Τι σημαίνουν όλα αυτά?

Είναι απλό: λειτουργούν εντελώς μηχανικά λένε το έτοιμο ποίημα και παριστάνουν τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους, παιδάκι 5 χρόνων να βάλεις μπορεί να λέει τις έτοιμες με λογοκρισία ειδήσεις! προφανώς αυτός που έγραψε το κείμενο-ποίημα τι θα πει έκανε το λάθος, και ο άλλος ως βιολογικό ρομπότ είπε το ποίημα σαν μην τρέχει τίποτα, το φαινόμενο αυτό δεν ειναι μονο στην ΕΡΤ άλλα σε όλα τα ΜΜΕ του καθεστώς! και επίσης σε έγκυρες πήγες τους στο internet που διαθέτουν ολόκληρο λόχο φερόμενων δημοσιογράφων γνωστοί και ως παπαγάλοι, το ίδιο ποίημα παίρνουν και λενε ακριβώς τα ίδια σε όλες τις υποτιθέμενες έγκυρες πήγες!

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications