Μια νέα και ασυνήθιστη θεωρία για το τι μπορεί να είναι το chupacabra

Chupacabra καλλιτεχνική απεικόνιση.

Σύμφωνα με τον αμερικανό ερευνητή Nick Redfern :

"Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο περίεργες εξηγήσεις από επικοινωνία μου με τους πληροφοριοδότες μου, και αυτή η θεωρία είναι τόσο περίεργη και απίθανη που μπορεί να είναι αλήθεια. Οχι, δεν είμαι σίγουρος για τίποτα."

Αυτό έγινε το Σεπτέμβριο του 2013, όταν έλαβα μια επιστολή από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Ed. Έγραψε ότι έζησε στην πολιτεία της Γιούτα και διαβεβαίωσε ότι είχε κάποτε δουλέψει στην κορυφαία μυστική στρατιωτική βάση Dugway Proving Ground.

Τότε ο Ed έγραψε ότι είδε το ντοκιμαντέρ για το Chupacabra στο κανάλι SyFy και ότι ξέρει τι είναι αυτό το πλάσμα. Και μπορεί να μου πεί γι 'αυτό.

Του έγραψα "Πες μου σε παρακαλώ" και μου απάντησε.

Έτσι, σύμφωνα με τον Ed, αυτά τα πολύ παράξενα "σκυλιά" που ονομάζονται Chupacabra είναι στην πραγματικότητα ..."τικλακίνες" ένας εξαφανισμένος αυστραλιανός λύκος.

Επίσημα, η τελευταία τικλακίνη πέθανε στο ζωολογικό κήπο το 1936. Ήταν ζώα σαν τους σκύλους με μεγάλο κεφάλι, δυνατά σαγόνια και τα οπίσθια πόδια τους ήταν μακρύτερα από το μπροστινά και είχαν μια ειδική δομή, το βάδισμα τους ηταν ασυνήθιστο.

Οι τιλακίνες ζούσαν στην Αυστραλία, τη Νέα Γουινέα και την Τασμανία, η οποία δεν απέχει πολύ από το Πουέρτο Ρίκο, όπου το Chupacabra παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, αλλά η θεωρία του Ed δίνει εξηγήσεις γι' αυτό.

Λίγα λόγια σχετικά με τη βάση Dugway Proving Ground, στην οποία εργάστηκε ο Ed. Δημιουργήθηκε το 1942 με εντολή του Προέδρου Roosevelt με περισσότερο από 120 χιλιάδες στρέμματα γης. Υπάρχει μέχρι σήμερα και είναι εντελώς απρόσιτη στους πολίτες.

Μεταξύ των ερευνητών αυτή η βάση έχει το ίδιο σκοπό με τη διάσημη βάση 51. Οι ερευνητές συσχετίζουν αυτή την βάση δοκιμών με την ανάπτυξη χημικών όπλων, θανατηφόρων ιών και μελέτες σπάνιων και επικίνδυνων ασθενειών.

Ο Ed και εγώ συνεχίσαμε αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, με κάθε νέα επιστολή του μου έλεγε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη θεωρία του. Ισχυρίστηκε ότι τη δεκαετία του 1980, οι επιστήμονες από την βάση έλαβαν δείγματα DNA από τήν τιλατίνη και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να αναστήσουν κρυφά αυτό το ζώο.

Τα πειράματα κλωνοποίησης ήταν εξαιρετικά και οι ταχυκίνες που αναστήθηκαν σύντομα έτρεχαν σε έναν υπαίθριο κλουβί. Ταυτόχρονα, όπως διαβεβαίωσε ο Ed, αυτά τα ζώα αναδημιουργήθηκαν όχι μόνο για ένα επιστημονικό πείραμα, αλλά και για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο στρατός ήθελε να δημιουργήσει ένα «άγριο στρατό» από αυτά που θα επιτεθούν στον εχθρό και χάρη στις ασυνήθιστα μεγάλες και ισχυρές σιαγόνες τους, θα προκαλούσαν τρομερές πληγές στους στρατιώτες του εχθρού.

Ταυτόχρονα, οι ερευνητές φέρεται ότι δημιούργησαν έναν πολύ επικίνδυνο ιό που κάνει τούς ανθρώπους όταν μολυνθούν επικίνδυνους ανεξέλεγκτους και μανιακούς. Ωστόσο, οι επιστήμονες φοβούνταν να κάνουν πειράματα σε ανθρώπους, αλλά αυτά τα ζώα για το σκοπό αυτό ήταν ιδανικά, ο ιός θα τα έκανε πιο τρομερά για τον εχθρό.

Μετά από αυτό, τα μολυσμένα ζώα έπρεπε να απελευθερωθούν στο "ελεύθερο περιβάλλον" για να ελέγξουν πώς θα συμπεριφέρονταν. Και μαντέψτε ποιο μέρος επιλέχθηκε για αυτό το πείραμα; Αυτό είναι το: Πουέρτο Ρίκο.

Έτσι, στις ζούγκλες του Πουέρτο Ρίκο, απελευθερώθηκε ένα ολόκληρο κοπάδι από αυτά τα επιθετικά πειραματόζωα και οι επιθέσεις τους στα ζώα οδήγησαν στους θρύλους του Chupacabra. Μετά από αυτό, οι επιστήμονες πιθανώς έχασε τον έλεγχο.

Ο Ed με διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά είναι 100% αληθινά, αλλά αμφιβάλλω.Ίσως να έγινε αυτό αλλά δεν αφορά τα Chupacabra.

Το γεγονός είναι ότι περιγράφουν τα Chupacabra διαφορετικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται για τετράποδο ζώο, σε άλλα είναι δίποδα. Η δομή των οπίσθιων ποδιών της ταλακίνης είναι τέτοια ώστε να μπορεί να σταθεί στα πίσω πόδια σαν καγκουρό.

Πραγματικά θέλω να πιστεύω σε αυτή τη θεωρία, αλλά για μένα μοιάζει με μια πλοκή ταινιών . Παρ 'όλα αυτά, παραδέχομαι ότι η εξήγηση του Ed είναι πολύ καλά μελετημένη και ενδιαφέρουσα. "

Απόδοση ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications