Η Ελλαδα χάνεται και ασχολείστε με βλακείες!  αυτό ειναι το πρόβλημα σας

Το πρόβλημα ειναι ότι θεωρούν βλακείες οι μάζες θέματα αφύπνισης, ενώ με το να ασχολούνται με ηλιθιότητες που ειναι γεμάτες οι έγκυρες πήγες δεν ειναι βλακείες! και με το ποδόσφαιρο το οποίο το ίδρυσαν τέκτονες στην Αγγλία αντιγράφοντας ενα αρχαίο παιχνίδι με μπάλα όταν μικρός διάβαζα περιοδικά αναζήτησης όλοι οι άλλοι διάβαζαν για ποδόσφαιρο!. Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσα μας και συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων ...Είναι αμέτρητοι. Και η ηλιθιότητα εντοπίζεται διαστρωματικά στην κοινωνία. Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Το τελευταίο κρούσμα, λέει, πολλά.

Είναι πολλοί. Αμέτρητοι για την ακρίβεια, πλήθη ακόμα πιο τρομακτικό αν τα δει κανείς και υπό το βάρος των πτυχίων που έχουν εκδοθεί σε κατοίκους αυτής τη χώρας.

Μαζί με την ακόμη πιο ανησυχητική διαπίστωση ότι μιλάμε ακριβώς για μια διαστρωματικά εντοπιζόμενη ηλιθιότητα. Σε παρόμοια μάλιστα ποσοστά. Ξεκινά από επιστήμονες ανθρώπους και καθηγητές πανεπιστημίων και καταλήγει λ.χ. στον τελευταίο συμμορίτη ο οποίος θεωρεί ότι το η συμμορία του είναι ιδεολογία.

Σελίδες του συστήματος που τα μισά ποστ ειναι ανούσια πολιτικά και τα άλλα μισά γελοία τύπου daily Mail, με θέματα που έχουν απήχηση και εξαπλώνεται η χυδαιότητα στα μάτια των ηλιθίων.

Ένας τυπος που πόσταρε απο την "Μηχανή του Χρόνου" ήρθε εδώ να μας πει ότι είμαστε από το εβραϊκό λόμπι!! τα ακούσαμε και αυτό! λες και είμαστε στην πρώτη θέση και με άνω των 600.000 like με την βοήθεια των συμμοριτών μαζί με ορδές χρήσιμων ηλίθιων που έχουν μαζέψει, και προωθούν δίκες τους σελίδες!!! εμείς πάντως δεν μπήκαμε στην "Μηχανή του Χρόνου" για να μάθουμε αληθινή ιστορία και έχει 700.000 like, αυτοί ειναι οι Νεοέλληνες .

Επίσης δεν ξέρει οτι οι σελίδες που ανήκουν στο εβραϊκό λόμπι και οι ιδιοι οι συμμορίτες δεν ασχολούνται καν με θέματα που βάζουμε εδώ αναζήτησης κτλ , και όποτε το κάνουν ειναι για πουν οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας, όπως λένε και εκτός ίντερνετ... ! και αυτό ειναι το πρόβλημα του νεοέλληνα, ότι θεωρεί βλακείες ότι ειναι έξω απο την φτωχή αντίληψη του,κατα τα αλλα παριστάνει τον απόγονο των αρχαίων Ελλήνων! πρώτα από όλα αν ήσαν απόγονοι των αρχαίων θα ερευνούσαν τα πάντα προς κάθε κατεύθυνση, εκ φύσεως ετσι ηταν οι αρχαίοι, και στην πιο πρόσφατη ιστορία έτσι ηταν οι λεγόμενοι ναζι έως το 1945, στους περισσοτερους νεοελληνες αν πεις κάτι που δεν του έμαθαν το πιο πιθανό ειναι να πετάξει ενα θεωρίες συνωμοσίας .

Ασχολείται με ποδόσφαιρο, με πολιτικά κόμματα που ειναι ίδια, τι και αν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες τα τελευταία χρονιά με το ίντερνετ, οχι μονο ξύπνησε αλλα έγινε πιο πρόβατο από όσο ηταν πριν αφού διαβάζει καθεστωτικές σελίδες και δεν το ξέρει, τόσα χρονιά που διαβάζει και ενημερώνεται τι κατάλαβε? τίποτα! διαβάζει post από συμμορίτες καθώς βγάζει μάτι ο τρόπος που γράφουν και κάνουν προπαγάνδα άλλα τους έχουν συνηθίσει, το πιο γελοίο ειναι ότι τους θεωρούν και Έλληνες οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων !

Έχουμε και το σύστημα έχουμε και τους ηλίθιους: Από το 2016 ασχολήθηκαν και έκαναν ιντερνετικό πόλεμο σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες την εναλλακτικής ενημέρωσης, και σε μας ώστε να βγαίνουν οι δίκες τους πρώτες, και σελίδες σκουπίδια που δεν προσφέρουν τίποτα και ειναι μονο copy paste ότι έχει απήχηση βοηθούν το σύστημα και έχουν τον περισσότερο κόσμο δεν τις ενόχλησαν καν , από εκεί να καταλάβει κανεις νοήμον οτι η μεγάλη μερίδα του λάου στηρίζει τα λαμόγια στο ίντερνετ και γενικά τα λαμόγια παντού και οχι αυτούς που αξίζουν...

Μια φιδοφωλιά της μασονίας γεμάτη ελληνόφωνους,antifa, κομμουνιστες αδελφές κτλ,αναφέρεται σε εμάς δημοσιά το 2017(υπάρχει και screenshot) και απο τοτε άρχισε η πτώση μας,που η ίδια αυτή φιδοφωλιά βρίσκεται πίσω από πολλές σπείρες ιστοσελίδων που δεν πάει καν το μυαλό σας και σας το παίζουν ανεξάρτητοι .Και όλες οι δίκες τους σελίδες εχουν δυσανάλογα σχόλια like share από δηθεν άσχετους ενώ ειναι δικά τους troll, μέχρι και troll σχολιαστές στις ιστοσελίδες τους διαθέτουν εκτός στο facebook, και τρελή προώθηση απο παντού ακομα και με κατι ονόματα τύπου news123! .Άλλοι συνομιλούν με ψεύτικα προφίλ επίσης ελληνόφωνων μέχρι να τους κάνουν να νομίζουν ότι ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news των κακών φασιστών και των Ρώσων(!).

Ένας άλλος προ καιρού ξανα σχολίασε οτι εμείς είμαστε της μασονίας, τόσο του κόβει, όταν απο το 2016 κάνουν ιντερνετικό πόλεμο με εντολες στο facebook google, διότι ανατρέψαμε την ψεύτικη ιστορία τους, και οχι μονο που, ο όχλος έχει δεδομένη, και στο προφίλ του αυτός ο ηλίθιος πόσταρε από 3 σελίδες των φιδιών στο facebook και είχε ελληνική σημαία εξώφυλλο κλασικός Ελληνάρας , απο τέτοιους ραγιάδες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων αλλα εχουν σημιτική λογική και αναμασάνε ψέμματα των φιδιών χωρίς κοινή λογική ως δεδομένα βρώμισε η Ελλάδα.Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Κάτι που βλέπουμε live μπαίνοντας σε μια απο τις πολλές έγκυρες πήγες τους που η μαζα θεωρεί ανεξάρτητες !

ΥΓ όσοι δεν ασχολούνται με θέματα ερευνάς μεταφυσικού μυστικισμού και εναλλακτικής ενημέρωσης άπλα ειναι ελληνόφωνοι sorry! θα τους βρείτε σε παρόμοιες σελίδες τύπου makeleio mentostalagma epilekta,και αλλες παρόμοιες που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες βάζοντας σημαίες αλλα δεν σκέφτονται σαν τους αρχαίους, επίσης αυτές οι σελίδες "σούπερ Ελλήνων", δεν ενοχλήθηκαν απο την μασονία διότι ειναι χρήσιμοι! κρατούν την μάζα απασχολημένη αυτη που δεν διαβάζει τις δίκες τους έγκυρες πήγες! γιαυτό τόσα χρονιά δεν έμαθαν τίποτα απο το ίντερνετ. Αυτός ο ελληναρας ειναι και η αίτια που εξαφανίστηκαν σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης και τροφής για σκέψης ελάχιστες έχουν απομένει μεταξύ αυτών η δικιά μας, όταν το 2014 υπήρχαν δεκάδες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications