Κρήτη: Αγωνία για το αγοράκι που κατανάλωσε χάπια αντί για καραμέλες γράφουν έγκυρες πήγες!

Αυτά τα περιστατικά δεν υπήρχαν πριν 50 χρονιά! τα παιδιά από τους πρώτους μήνες της γέννησης του γνώριζαν τι ηταν φαγώσιμο και τι όχι, επίσης μέχρι και την δεκαετία 80 - 90 τα παιδιά είχαν επίγνωση τι ειναι κάλο και τι κακό .Κάτι τέτοια "παιδιά" που βάζουν στο στόμα τους οτι βρουν τα πετούσαν στο Καιάδα πριν μεγαλώσουν και εξαπλωθούν και γίνει ένας φαύλος κύκλος,εκτός οτι πανε και την κοινωνία στο πάτο, γίνονται και "χρήσιμοι" για κάποιους μια άλλης ράτσας που ειναι αναμεσα μας.

Όλα τα άνωθεν δεν ισχύουν για αναίσθητα Γκοΐμ , γιαυτό σημερα τσιρίζουν σαν άγρια ζώα του δάσους μέχρι και στα 20 τους και κάνουν φασαρία χωρίς να σέβονται τίποτα,πχ πας σε μια καφετερία στην θάλασσα να απολαύσεις το καφέ σου με την κοπέλα σου και έχεις τα Γκοιμ από διπλά να κάνουν σαν άγρια ζώα λες και ειναι μονο αυτά στην καφετερία σαν ειναι σε τίποτα ζούγκλες, κάτι που δεν γινόταν πριν κάτι χρονιά που υπήρχαν λιγότερα Γκοιμ και περισσότερα καυκάσια παιδιά. Και συνεχίζουν οι έγκυρες πήγες:

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών αγοράκι με καταγωγή από τη Συρία που κατανάλωσε, σύμφωνα με τους γονείς του, ηρεμιστικά χάπια αντί για καραμέλες.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τασόπουλος, «το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, γίνεται προσπάθεια συνεκτίμησης όλων των δεδομένων, προκειμένου οι γιατροί να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσουν το παιδάκι».

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο την Κυριακή και η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη.

Αυτά βγήκαν ακριβώς γιαυτό το λόγο, γνώριζαν ότι θα γεμίσει ο τόπος χρήσιμα Γκοιμ και τα επακόλουθά τους, οι άλλοι χιλιαδες χρονιά που δεν είχαν τέτοιες ταμπέλες μήπως ήσαν ηλίθιοι? η ήρθαν οι "έξυπνοι" που δεν έχουν τίποτα δικό τους ούτε καν μια εφεύρεση να το παίξουν πολιτισμένοι? ,και όσοι θίγονται με την πραγματικότητα που δεν βλέπουν και ζουν στο Matrix σε ολόκληρη την ζωή τους, πρόβλημα τους, δεν θα γίνουμε κλασικοί νεοέλληνες και στο επίπεδο τους για να "αρέσουμε" σε όλους να πανε σε έγκυρες πήγες να μείνουν κοιμισμένοι, όσο για τα λεγόμενα "Γκοιμ" ρωτήστε τους φίλους σας τους δημοκράτες τι ειναι δικιά τους λέξη ειναι εξάλλου! γέμισε ο τόπος και από αυτούς!(επίσης δεν τους βλέπουν) και αυτοι "με καθαρό ελληνικό DNA" ειναι :

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications