Η ΕΡΤ χαρακτηρίζει ρατσιστικό σύνθημα το.. Η Μακεδονία είναι Ελληνική
Η ΕΡΤ χαρακτηρίζει ρατσιστικό σύνθημα το.. Η Μακεδονία είναι Ελληνική

Αυτούς τους πληρώνεις εσύ μεσώ της ΔΕΗ παράνομα ! σου χρεώνουν κάτι που δεν βλέπεις προκαταβολικά χωρίς να έχεις κάνει καμιά συνδρομή οι εισαγγελείς που τους προσκυνούν τι χαζομάρες λένε για όλα αυτά? άλλοι δεν έχουν καν τηλεόραση..

Σύμφωνα με την wikipedia τους:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τα δύο κόμματα που σχημάτισαν την κυβέρνηση συνεργασίας η οποία προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 περιελάμβαναν στο πρόγραμμά τους την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Στις 28 Απριλίου 2015, υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το σχετικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο η ΝΕΡΙΤ μετονομαζόταν σε ΕΡΤ, και το οποίο περιελάμβανε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού και προέβλεπε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η ΕΡΤ επαναλειτούργησε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015.

Επανήλθαν στον αέρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι είναι το Πρώτο, το Δεύτερο, το Τρίτο Πρόγραμμα, η ΕΡΑ Σπορ, η Φωνή της Ελλάδας, ο Kosmos 93.6, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 (που τον συγκροτούν οι 102 FM και 95.8 FM) και οι 19 περιφερειακοί σταθμοί. Στις 29 του ίδιου μήνα, επαναλειτούργησε και ο τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, μέσω πλέον της ΕΡΤ, ενώ προηγουμένως λειτουργούσε ανεπίσημα από το εγχείρημα της ΕΡΤ Open. Στις 3 Μαΐου του επόμενου χρόνου, έγινε και η επαναλειτουργία της ERT World.

Μάντεψε ποιος πλυρωνει όλους αυτούς που ειναι ανά 10 άτομα σε μια θέση, και τα ιδιωτικά κανάλια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications