Περίεργη δήλωση Τούρκου υπουργού: «Βρήκαμε φυσικό αέριο στη… Θράκη – Ξεκινάμε έρευνα» (Βιντεο)

Την ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Θράκη ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ στην κρατική τηλεόραση TRT.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το κοίτασμα βρίσκεται πολύ κοντά στα ελληνικά σύνορα που σημαίνει ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να υπάρχει και στην ελληνική πλευρά.

«Μετά από έρευνες χρόνων στη Θράκη, είχαμε μία μικρή ανακάλυψη. Τη Δευτέρα ξεκινάμε να ερευνούμε την περιοχή και θα δώσουμε λεπτομέρειες από εκεί», δήλωσε ο Φατίχ Ντονμέζ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το κοίτασμα βρέθηκε στην περιοχή Ραιδεστό έξω από την Κωνσταντινούπολη στην ανατ. Θράκη (κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα).

0.55 – …
Στη Θράκη κάναμε μία μικρή ανακάλυψη φυσικού αερίου. Δεν είναι μεγάλη ποσότητα βέβαια. Θα πάμε εκεί τη Δευτέρα, πρώτα ο Αλλάχ, με τα συνεργεία μας και θα κοιτάξουμε από κοντά την περιοχή και θα ενημερώσουμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες τους πολίτες μας.

1.14-…
Μετά από χρόνια εντατικών ερευνών στη Θράκη, τώρα βρήκαμε κάτι. Και θα ενημερώσουμε τους πολίτες μας. Μακάρι να βρούμε ακόμη μεγαλύτερα κοιτάσματα, επειδή είμαστε μια μεγάλη χώρα και η κατανάλωσή μας πολύ υψηλή. Αλλά ό,τι είναι, δεν πειράζει, ακόμη και μικρή ή μεσαία να είναι η ανακάλυψη, η οικονομία κερδίζει μία φορά…

 

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Lείπε...

Πάρε τηλέφωνο στην Αθήνα....ανννν χρειάστης κ την υπόλοιπη Θράκη λέμε ρε παιδί μουυυυ άνθρωποι είμαστε!!!!
Ενημέρωσε τους θα σου την δώσουν για πασχαλιάτικο δωρω.... οι ιμιτασιόν ελληνες...βασικά ιμιτασιόν “άνθρωποι” .

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications