Η Κίνα αναπτύσσει ένα νέο όπλο μικροκυμάτων που προκαλεί τρομερό πόνο

Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα όχημα και να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει πόνο σε ένα μόνο άτομο ή σε μια ομάδα ανθρώπων.

Εκπρόσωποι της Κίνας ανέφεραν ότι αναπτύσσουν ένα μη θανατηφόρο όπλο που χρησιμοποιεί τεχνολογία μικροκυμάτων για να προκαλέσει τρομερό πόνο στους στόχους. Ένα από τα μέλη της ερευνάς δήλωσε τα εξής : Το όπλο, που ονομάζεται Active Denial System στέλνει στους στόχους μικροκύματα για να προκαλέσει ένα φρικτό πόνο των νευρώνων κάτω από το δέρμα».

Το Ινστιτούτο Ραδιομέτρησης στο Πεκίνο της Κίνας και η Κίνα Βιομηχανία Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Βιομηχανίας συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του όπλου. Σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, κατά τη διάρκεια «αποστολών» και για την υπεράσπιση των συνόρων.

Το όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους, σύμφωνα με τους Global Times : Ένας από τους τρόπους επικεντρώνεται στην επίθεση μεμονωμένων στόχων. Ο δεύτερος τρόπος είναι ένας "τομέας σάρωσης" για να επιτεθεί σε μεγάλα πλήθη. Η συσκευή μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε όχημα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Άλλες αναφορές δείχνουν ότι η κινεζική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να πουλήσει το όπλο σε άλλες χώρες, να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδήλωση και για να καταστείλει τις εξεγέρσεις των ανθρώπων και των πληθυσμών.

Ένα minivan με το ενεργό σύστημα μικροκυμάτων τοποθετημένο στην οροφή του.

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications