Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός κοριτσιού με νευρική ανορεξία!  φώτο
Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός κοριτσιού με νευρική ανορεξία!  φώτο

Η 21χρονη Βρετανίδα Annie Windley για πέντε χρόνια επέβαλε τον εαυτό της σε πλήρη εξάντληση, τρώγοντας μόνο ένα τοστ με ζαμπόν την ημέρα.

Ακόμη και όταν ζύγιζε μόλις 29 κιλά, υποβλήθηκε σε νοσηλεία 5 φόρες και όλοι της είπαν ότι ήταν έτοιμη να πεθάνει, αρνήθηκε να αλλάξει της τροφής της!!

Η Annie είχε νευρική ανορεξία - μια σοβαρή διατροφική διαταραχή.

Ήταν σίγουρη ότι εάν άρχισε να τρώει ότι έτρωγε θα γινόταν αμέσως λίπος.

Αποφεύγε όλα τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τους υδατάνθρακες.

Το σημείο καμπής ήρθε τον Οκτώβριο του 2017, όταν πήρε μια καραμέλα σοκολάτας της Lindt και την έφαγε, παρά τον φόβο της.

Μετά από αυτό, ζυγιζόταν επανειλημμένα σε ζυγαριές και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι αυτή η μικρή καραμέλα δεν προσθετέ κανένα βάρος . Αυτή ήταν η πρώτη ώθηση για να τρώει τελικά περισσότερο.

Σιγά-σιγά και σταδιακά, πολέμησε τον φόβο της, και άρχισε να τρώει ντόνατς και αρτοσκευάσματα, και άρχισε να εμφανίζεται στο instagram της.

Μια μέρα, η κοπέλα είχε φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο από και τώρα φοβάται ακόμη να κοιτάξει τις παλιές φωτογραφίες της. Τα προβλήματα βάρους της Annie ξεκίνησαν το 2012 στο σχολείο.

Αφού τελείωσε το σχολείο,επέστρεψε στην πατρίδα των γονιών της, όπου τώρα λαμβάνει περισσότερη υποστήριξη από συγγενείς και συνεχίζει να γίνεται ολοένα και πιο σίγουρη στον εαυτό της.

Τώρα τρώει κανονικά και συνεχίζει τις σπουδές της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications