ΘΕΩΡΙΕΣ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και η παραποίηση της ιστορίας από «ειδικούς» !
ΘΕΩΡΙΕΣ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και η παραποίηση της ιστορίας από «ειδικούς» στην παραχάραξη και την διαστρέβλωση!

Το πρόβλημα ειναι ότι μια μεγάλη μερίδα του σημερινού ελληνόφωνου πληθυσμού λειτουργεί σε κατώτερο επίπεδο, όσο πιο κατώτεροι ειναι τόσο βάρβαροι και ελεγχόμενοι ταυτόχρονα ειναι, μας πήρε 3 χρονιά να καταλάβουμε ότι στην Ελλάδα ένα 50% με 60% δεν έχουν καμιά σχέση με αρχαίους! πάρα την προπαγάνδα περί καθαρού ελληνικού DNA!

Άλλα προφανώς απευθύνονται σε Γκοιμ όπως λένε οι ίδιοι, "ξεχάσαν" να σας πουν ότι το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι γένος, όπως λέμε Αθηναίοι-καλαματιανοί, Ιταλιάνος Έλληνας κοκ, συνεπώς οι φερόμενοι "γενετιστές" του καθεστώς ειναι σαν λένε ότι οι Αθηναίοι έχουν "καθαρό Αθηναϊκό DNA"! πλήρη άγνοια πραγματικότητας επι σκοπού. Οι ειδικοί που παριστάνουν τους κάποιους δεν το ξέρουν αυτό η ειναι πράκτορες τους?

Και τι λενε οι φερόμενοι ειδικοί? οι οποίοι παράδοξος ειναι όλοι συμμορίτες μονο αυτοί έχουν λόγο, και μιλάνε για φυλή που δεν ανήκουν οι ίδιοι! και λένε τα εξής παραμυθία:

Είναι γεγονός ότι η επιστημονική μελέτη της προελεύσεως του Ελληνικού έθνους δεν έχει καταλήξει σε μία πλήρως αποδεκτή θεωρία από όλους τους μελετητές. Έχουν εμφανισθεί τρεις βασικές σχετικές θεωρίες:

α΄) Η θεωρία της ινδοευρωπαϊκής καταγωγής των Ελλήνων, η οποία βασίζεται μόνο σε επιδέξιες γλωσσολογικές συγκρίσεις και αναλύσεις χωρίς αρχαιολογικές, φιλολογικές ή άλλες αποδείξεις. Την υποστηρίζουν κυρίως διάφοροι Συγκριτικοί Γλωσσολόγοι.

β΄) Η θεωρία της αυτοχθονίας, την οποία υπεστήριζαν οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες και επαληθεύεται από την σύγχρονη Ανθρωπολογία. Κύριος εκφραστής αυτής της θεωρίας είναι ο Colin Renfrew στην ιστορική επιστήμη και ο Άρης Πουλιανός στην Ανθρωπολογία.

γ΄) Η σύγχρονη αφροκεντρική θεωρία, κατά την οποία η αρχαία Ελλάς ήταν το αποτέλεσμα Αιγυπτιακού και Φοινικικού εποικισμού κατά την δευτέρα χιλιοετηρίδα προ Χριστού. Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτής της θεωρίας σήμερα είναι ο Martin Bernal.

ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ Η ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Παρά την ευρεία διάδοσή της, η ινδοευρωπαϊκή θεωρία δεν στηρίζεται στις πηγές και στα αρχαιολογικά ευρήματα παρά μόνο στην Συγκριτική Γλωσσολογία. Πουθενά στον κόσμο δεν έχει βρεθεί η υποτιθέμενη κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων και κανένας λαός της αρχαιότητος δεν είχε ιστορική μνήμη για την ύπαρξη ενός τέτοιου τεράστιου συνόλου λαών με τόσο διαφορετικά φυλετικά χαρακτηριστικά, διασκορπισμένων από την Ινδία έως την βόρεια Ευρώπη, που να βρίσκονταν κάποτε στον ίδιο χώρο.

Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να απορριφθεί η θεωρία περί της ινδοευρωπαϊκής προελεύσεως των Ελλήνων, όταν μάλιστα σε όλον τον Ελληνικό χώρο παρατηρείται συνεχής εγχώρια αυτοδύναμη πολιτισμική ανάπτυξη κατά την νεολιθική εποχή.

Η αυτονόητη ύπαρξη κάποιων επαφών και πολιτιστικών ή οικονομικών ανταλλαγών με άλλους λαούς δεν αναιρεί την αποδεδειγμένη θέση της αυτοδυνάμου και συνεχούς αναπτύξεως του Ελληνικού χώρου κατά την νεολιθική εποχή.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Πως γίνεται χωρίς να έχω σπουδάσει αρχαιολογία ιστορια και ενα σορό ηλιθιότητες που τους βαζουν μέσα στο μυαλό μέχρι να τις εμπεδώσουν και να τους δώσουν πτυχίο! ώστε να γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι, να έχω βρει ενα σορό στοιχειά και αποδείξεις της ινδοευρωπαϊκής φυλής?

Και ποιοι ειναι αυτοί που λένε περί θεωρίας Ινδοευρωπαίων? ελληνόφωνοι μαντέψτε τι ράτσας!και καθε λογής Γκοιμ αμφίβολου ράτσας που αναπαράγει τους πρώτους! οι οποίοι ελέγχουν το υπουργείο παιδιάς και χειραγώγησης, και ο κάθε κοιμισμένος επίσης των πρώτων ,και που τα βλέπει όλα δογματικά και ελληνοκεντρικά με αποτέλεσμα να μην βλέπει πέρα απο την μύτη του, μάλιστα ένας που λέει περί θεωρίας των Ινδοευρωπαίων εμφανίζεται σε μια αριστερή σελίδα,(που άλλου?) και ενδέχεται να ειναι και ελληνόφωνος Οβριός, και ότι λένε αυτοί μαζί με τα Γκοιμ τους ισχύει το αντίθετο σε όλα, όπως και διαθέτουν και "ειδική σελιδα" γιαυτό το λόγο, και από γκοιμ να πατάνε like σορό!

Επίσης μετά από τόσες αιμομιξίες ενδέχεται από την ίδια μάνα να βγουν διαφορετικές φυλές, και υπάρχουν δύο παράδειγμα ένα δικό μου και ένας μιας γνωστής η οποία ήσαν καυκάσια και εκεινη ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της ήσαν σημιτική ράτσα(και κομμουνίστρια), τα χαρακτηριστικα αυτής της φυλής εκτός ότι ειναι δογματική τα μάθαμε από μικροί θέλοντας και μη! παρεμπιπτόντως πολλοι ειναι επίσης έτσι λόγο ράτσας που υιοθετούν ότι τους λένε και δεν έχουν το στοιχείο της ερευνάς αυτός ειναι και ο ορισμός των Γκοιμ .

Η κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΦΥΛΗ!(το πως βρέθηκαν εκεί ειναι άλλη ιστορία πάντως δεν φύτρωσαν) Ινδο-ευρωπαίων απο την Ευρώπη μέχρι την Ινδία μέχρι και χάρτες υπάρχουν! μάλιστα σε επίσημη σελίδα της Ινδίας γράφει και την πορεία των καυκάσιων προς την Ινδία ! συν ευρήματα, και οι κήρυκες του ψεύδους λένε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, αφού τα εξαφανίζουν και η σύγχρονη Ανθρωπολογία ειναι του μεσαίωνα μονο σύγχρονη δεν ειναι, και η οποία λέει ότι η καταγωγή όλων ειναι από πιθήκους και δεν τρέπονται καθόλου, μην χάσουν την θεσούλα τους, γιατί έτσι τους λέει το καθεστώς! βεβαία πολλοι ειναι κοντά στο επίπεδο των πιθήκων και υιοθετούν ότι τους λένε, γνωστά και ως ΓΚΟΙΜ, , μέχρι και βίντεο στο youdupe εξαφάνισαν απο την Γεωργία, το οποίο έλεγε ότι οι λαοί των σκανδιναβικών χώρων ειναι αδελφια τους βάση γραμμικής DNA, εδώ επίσης παίζεται μεγάλη άπατη με το DNA, ενώ μπορούν να δουν ποιος ειναι και τι (φυλής) και από που έχει καταγωγή, κανουν ότι δεν ξέρουν τίποτα, αντί αυτού κάνουν προπαγάνδα ότι όλοι ειναι από την Αφρική! και χρησιμοποιούν το DNA μονο στην Εγκληματολογία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications