Κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου, μια γυναίκα είδε στοιχεία της μετενσάρκωσης
Κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου, μια γυναίκα είδε στοιχεία της μετενσάρκωσης

Τη στιγμή του κλινικού θανάτου, μια γυναίκα είδε τις προηγούμενες ζωές της.
Η ιστορία δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του ερευνητικού ιδρύματος για τέτοιες εμπειρίες για τον Θάνατο,και η οποία συλλέγει και μελετά ιστορίες από αυτούς που έφτασαν κοντά στον θάνατο, μαρτυρίες για περιθανάτιες εμπειρίες και τι βίωσαν.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Telesa έμεινε για αρκετά λεπτά κλινικά νεκρή στο νοσοκομείο λόγω του θρόμβου αίματος στην καρδιά της, καθώς και προβλήματα με τους πνεύμονες.

Οι επιπλοκές ήρθαν μετά τον τοκετό της, κατά τη διάρκεια του περιστατικού δίπλα της ήταν μια έμπειρη ιατρική ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η καρδιά της δεν χτυπούσε για λίγα λεπτά, σύμφωνα με την ίδια έμεινε στον «άλλο κόσμο» για αιώνες.

Όλα συνέβαιναν σύμφωνα με το κλασικό που γίνεται σε τέτοιες εμπειρίες , αρχικά είδε ένα λαμπρό φως και στη συνέχεια βγήκε κάπου έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου σε ένα ρεύμα λαμπρού φωτός.

«Αυτό το φως με πήγε ψηλά έξω από την Γη, πέρα ​​από τα όρια του σύμπαντος μας, και έπειτα άρχισα να βλέπω οράματα από προηγούμενες ζωές μου, μου έδειξαν τις προηγούμενες ζωές μου, τις οποίες βίωσα την μια μετά την άλλη ».

Επίσης, η γυναίκα είδε ένα παράξενο όραμα με έναν τεράστιο ήλιο.

"Μου έδειξαν τον πλανήτη Γη και έπειτα είδα τον εαυτό μου να πλησιάζει στον Ήλιο. Ήταν σαν να ήθελαν να μου δείξουν ότι εκεί πηγαίνει όλη μας η ενέργεια".

Μετά από αυτό, η γυναίκα αποκτά με απίστευτη γνώση.

Ξαφνικά κατάλαβα πώς λειτουργεί το Σύμπαν, από όπου προέρχεται η σκοτεινή ενέργεια και η ύλη.Τότε όλα εξαφανίστηκαν και ξύπνησα στο χειρουργικό τραπέζι.

Σχολιάζοντας αυτά τα φαινόμενα, ο Δρ Sam Parnia , ο οποίος μελετά τα φαινομενικά κοντά στο θάνατο κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, λέει ότι όλα όσα περιγράφονται παραπάνω δεν είναι απαραίτητα απόδειξη της μετά θάνατον ζωής.

Συχνά περιγράφουν ένα απαλό και ζεστό φως, να παρατηρούν τους γιατρούς και το σώμα τους από κάπου πιο ψηλά, μερικές φόρες παρουσία των νεκρών συγγενών τους, την απροθυμία να επιστρέψουν. Όλα αυτά συχνά θεωρούνται σημάδια ύπαρξης της μετά θάνατον ζωής, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μια τεχνική επιβίωσης του εγκεφάλου μας.

Ο γιατρός λέει ψέμματα βάση ιατρικού πρωτοκόλλου διότι τέτοια φαινόμενα παρουσιαζονται ακομα και όταν ο εγκέφαλος ειναι τεχνητά νεκρός και δεν υπάρχει καμιά δραστηριότητα, σε κάποιο χειρουργείο στο κεφάλι για παράδειγμα. Επίσης η δήθεν τεχνική επιβίωσης του εγκεφάλου μας δεν εξηγεί πως αυτοί που τα βιώνουν ακούν και βλέπουν τους γιατρούς η πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να δουν .

Και αυτά που περιγράφει η γυναικά συνδυάζονται με άλλα στοιχειά που επίσης το κατεστημένο τα αποσιωπά, ένα από αυτά έχει σχέση με τα ζώδια, επίσης ότι η νόηση δεν ειναι αποτέλεσμα του εγκεφάλου κτλ κτλ...

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications