“Εγκυρότατη” δημοσκόπηση  :  Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
“Εγκυρότατη” δημοσκόπηση σας ετοιμάζουν ΝΔ :

Δημοσκόπηση της Prorata, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» απο εκεί να καταλάβουν όσοι σκεπτόμενοι έχουν απομείνει, και η οποία γυρίζει όλες τις σελίδες συμμοριτών(των αληθινών) που ειναι πίσω απο τους χρήσιμους ηλίθιους, δείχνει πως κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στο 5,5%.

Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 30%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει 24,5%.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7%, το Κίνημα Αλλαγής με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 0,5%, οι ΑΝΕΛ με 0%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, η ΛΑΕ με 0,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, το ΜέΡΑ25 με 0,5% και η Ελληνική Λύση με 2,5%.

«Άλλο» κόμμα λέει το 2% και «αποχή/άκυρο/λευκό» το 8%, ενώ τέλος «δεν ξέρω /Δεν απαντώ» το 9,5%.

Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η Βουλή που θα προέκυπτε θα είναι πεντακομματική, ενώ ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων μένουν εκτός.

Prorata - Εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων! αρκεί να ρίξει κάνεις νοήμων μια μάτια στην ιστοσελίδα τους και τι θέματα βάζουν για να καταλάβει σε ποιους ανήκει, αλλα οι περισσότεροι δεν ξερουν καν σε ποιους ανήκουν πολλές "έγκυρες πήγες" στην πρώτη θέση όποτε σωστά έβαλαν το γαλλικό Prorata = αναλογία που θυμίζει "πρόβατα" εις την νεοελληνική διάλεκτο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications