Ο συμπαθής για πολύ κόσμο, αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης από το έτος 2030, ο Noah, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του μια γνήσια νανοτεχνολογία, από το μέλλον, την οποία αποκαλύπτει στον κόσμο.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε ένα εκπληκτικό βίντεο που μοιράστηκε στο διαδίκτυο, ο υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου μοιράστηκε ένα παράδειγμα τεχνολογίας, το οποίο είπε ότι έφερε μαζί του από το μέλλον.

Μιλώντας σε παραφυσικούς ερευνητές από το κανάλι ApexTV του YouTube, είπε ότι έχει έρθει η ώρα να αποκαλύψει τον λόγο του ταξιδιού του στο χρόνο και την εποχή μας.

Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Νώε, έβγαλε ένα γυάλινο βάζο που μέσα του φαίνεται να είναι μια μαύρη ουσία που μοιάζει με ζελέ.

Αυτή είναι μία «νανοτεχνολογία» από το μέλλον φτιαγμένη από εκατομμύρια και δισεκατομμύρια μικροσκοπικά ρομπότ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, που συνδυάζονται μαζί για να δημιουργήσουν αυτό το σκοτεινό υλικό.

Ο μαύρος πολτός φαίνεται μαλακός στην αφή και δεν είναι καθόλου εύπλαστος. Η ουσία αυτή χρησιμοποιείται για να κατασκευάσει πράγματα αλλά και να θεραπεύσει τους ανθρώπους.

Για να αποδείξει τις θαυματουργές ιδιότητες της μυστηριώδους και υποτιθέμενης θεραπευτικής ουσίας, χρειάζεται πρόσβαση σε σήματα «6G», τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο στο μέλλον.

Ο Νώε, είναι διατεθειμένος να καταστρέψει τη γλοιώδη ουσία σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι θα πέσει σε λάθος χέρια.

Ωστόσο, αν και ο δημοφιλής χρονοταξιδιώτης, όπως υποστηρίζει ότι είναι, κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να πείσει, είναι σημαντικό να πούμε πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν τόσο τα λεγόμενά του, όσο και την ίδια την ουσία.

Υπήρχαν αρκετά σχόλια που επεσήμαναν την ασυνήθιστη ομοιότητά της με ένα δημοφιλές παιχνίδι που, στην Ελλάδα θυμίζει την «χλαπάτσα» αλλά σε λίγο πιο υγρή μορφή. Πολλοί είπαν ότι πρόκειται για μια φάρσα, ότι μας κοροϊδεύει και άλλα πολλά.

Εσείς τι νομίζετε ότι συμβαίνει; Δείτε το βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά Time Traveler Reveals Nanotechnology From The Future

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications