12χρονο αγρίμι βίασε την 6χρονη αδερφή του για να μιμηθεί γνωστό βιντεοπαιχνίδι
12χρονο αγρίμι βίασε την 6χρονη αδερφή του για να μιμηθεί γνωστό βιντεοπαιχνίδι

Είναι από αυτά τα Γκοιμ που ότι βλέπουν από τους άλλους το κάνουν, και υιοθετούν επίσης ότι βλέπουν και ακούν, με λογική ζώου! γιαυτό τα λένε και Γκοιμ! μπράβο στην μάνα του που δεν πρόσεχε με ποιους κάνει παιδιά! βασικά καμιά δεν προσέχει αλλα πράγματα κοιτούν όπως να έχει λεφτά πχ για τον ίδιο λόγο εξαπλωθεί το κακό στην Γη! και μετα απορούν πως γέμισε ο τόπος ανθέλληνες ΓΚΟΙΜ μεταξύ άλλων και αδελφές,στο Καιάδα τα πετούσαν κάτι τέτοια οι Αρχαίοι και δεν ηταν μύθος όπως το έβγαλαν για ευνοήτους λογούς,αυτά τα Γκοιμ μαγαρίζουν την κοινωνία και από μικρά φαίνονται τι θα γίνουν πριν πονηρέψουν και κρύβουν την αδίσταχτη φύση τους:

Η κακοποίηση επαναλήφθηκε αρκετές φορές δίπλα στο δωμάτιο των γονιών τους

Μία σοκαριστική ιστορία κακοποίησης από ένα 12χρονο αγοράκι στην 6χρονη αδερφή του έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία στο Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας.

Το αγόρι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Independent, φέρεται να προέβη στον βιασμό της αδερφής του, στο σπίτι τους και μάλιστα δίπλα στο δωμάτιο των γονιών τους, πάνω από μία φορά.

Το ένα από τα περιστατικά σύμφωνα με το δημοσίευμα συνέβη καθώς ο μικρός ήθελε να αναπαραστήσει μία σκηνή σ!@ξουαλικής πράξης που υπάρχει στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto, το οποίο θεωρείται ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 18 ετών.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποια είναι η συγκεκριμένη σκηνή που ήθελε ο 12χρονος να αναπαραστήσει με τραγικό τρόπο, ωστόσο η δυνατότητα που έχουν οι παίκτες να κάνουν (virtual) σεξ με εκδιδόμενες γυναίκες ως μέρος της πλοκής έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Το δικαστήριο ανηλίκων της πόλης ανέφερε ότι ο μικρός «βίασε την αδερφή του για να αναπαραστήσει μία σκηνή από το παιχνίδι». Η φρικιαστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η μικρούλα εκμυστηρεύτηκε σε συμμαθητή της αυτό που συνέβαινε και εκείνος το είπε στον δάσκαλό τους.

Ο 12χρονος παραδέχθηκε 3 βιασμούς και μία προσπάθεια να συνευρεθεί με την αδερφή του και του δόθηκε εντολή παραπομπής 12 μηνών σε ειδικό κέντρο. Εάν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα όπως ορίζει ο νόμος οι 4 κατηγορίες για τις οποίες δήλωσε ένοχος θα σβηστούν από το ποινικό του μητρώο.

ΥΓ: Πας κάπου και βλέπεις μια γνήσια Καυκάσια και άνω 1.70 σε ύψος σαν τους αρχαίους να έχει δυο Μογγολακια, και μετά από κατι ερωτήσεις σχετικά με θέματά μυστικισμού, για να επιβεβαιωθεί ότι ειναι και στην ψυχή καυκάσια: δικά σας τα παιδιά? ναι λέει, τότε γιατί δεν βγήκαν σαν εσένα? άσε μην μου το θυμίζεις κανένα δεν μου έμοιασε, ο πατέρας τους μαυριδερός σαν τους άραβες δεν ειναι? ναι που το κατάλαβες? γιαυτό έγινε έτσι η Ελλάδα ...... !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications