Αυστραλός οδηγός ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από ένα θυμωμένο τριχωτό yovi

Στην ιστοσελίδα των αυστραλιανών ερευνητών ονομάζεται Yovi (ειναι το ανάλογο Yeti), υπάρχει μια λεπτομερής περιγραφή του συμβάντος από έναν οδηγό, συνέβη τον Νοέμβριο του 2018 στην περιοχή Witerin, Queensland.

"Είμαι ένας οδηγός φορτηγού και μεταφέρω φορτία από το Kanungra σε άλλες κοντινές πόλεις", λέει ο μάρτυρας και ξεκινά την ιστορία του.Σε ενα μέρος με Πυκνούς θάμνους και βράχους, κανείς δεν υπάρχει εκεί.

Ταξίδευα κατά μήκος της κορυφής του λόφου και δεν υπήρχε κανένας εκεί εκτός από εμένα, ηταν 10 το πρωί. Και όταν έφτασα σε μια απότομη στροφή, ξαφνικά είδα μια μεγάλη πέτρα στο δρόμο σαν ένας βράχος να είχε πέσει στο δρόμο. Σταμάτησα και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν πέτρα.

Αυτό το πράγμα σηκώθηκε και περπάτησε και στη συνέχεια σταμάτησε ακριβώς μπροστά από το φορτηγό μου. Ήταν απολύτως άτριχο στο κεφάλι, το κοίταξα και έβλεπα τον ομφαλό στο στομάχι του. Είχε τρίχες αλλα μικρές περίπου 5 εκατοστά σε μήκος και το πρόσωπο του ήταν τελείως άτριχο.

Το ίδιο το πρόσωπο ήταν στρογγυλό και μου φάνηκε παρόμοιο με το πρόσωπο ενός χιμπατζή. Και όπως οι χιμπατζήδες, είχε μια πιο μαύρη περιοχή γύρω από τα μάτια του. Η μύτη ήταν πεπλατυσμένη και τα αυτιά ήταν αρκετά αισθητά και άτριχα. Το κεφάλι του φαινόταν πολύ μικρό για ένα τοσο μεγάλο σώμα και ήταν σαν χωρίς λαιμό.

Η γούνα του ήταν σκούρο καφέ με κοκκινωπό χρώμα. Και το πλάσμα στο σύνολο του ήταν τεράστιο. Αρκεί να πω ότι ο ομφαλός του ήταν υψηλότερος από την μούρη του φορτηγού μου. Όταν σταμάτησε μπροστά μου, φάνηκε πρώτα σαν είχε σοκαριστεί, αλλά στη συνέχεια φαινόταν σαν να ήταν εξοργισμένο.

Έβλεπα σαφώς το θυμό στο πρόσωπό του. Και έπειτα χτύπησε το κέντρο του φορτηγού με τα χέρια του, αλλά όχι με δύναμη, μετα το έσπρωξε σαν ήθελε να απομακρύνει το φορτηγό. Το φορτηγό μου δεν έπαθε ζημιά και ένιωσα την δύναμη του,το φορτηγό μου χωρίς φορτίο ζυγίζει περίπου 9 τόνους. Μετά έκανε ένα παράξενο ήχο, σαν γέλιο κοριτσιού.

Στη συνέχεια γύρισε προς τα δεξιά και μπήκε στους θάμνους. Δεν τον είδα ξανά πήγα λίγο πιο πάνω και σταμάτησα σε ένα parking, τότε άναψα ένα τσιγάρο δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα. Ποτέ δεν έχω ξανά δει τόσο μεγάλο πλάσμα.

Είχε εξαιρετική μυϊκή δύναμη. Οι μύες ήταν ορατοί. Το πρόσωπό του ήταν άσχημο. Δεν το είπα σε κανέναν αργότερα, ούτε καν στη γυναίκα μου.Δεν ήθελα να με περάσουν για τρελό .

Το είπα μία εβδομάδα αργότερα στην γυναικά μου που με πιστεύει. Λέει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα. Και σήμερα αποφάσισα τελικά να μιλήσω γι 'αυτό και σε άλλους. Και κάτι άλλο παράξενο που είχε ηταν ότι δεν έβλεπα στο πλάσμα στήθος (όπως στους άνδρες) μονο θωρακικοί μύες .

Αλλά ταυτόχρονα, δεν έβλεπα ούτε αρσενικό σ@ξουαλικό όργανο, αν και έβλεπα καλά τον ομφαλό του. Ήταν πάνω από τρία μέτρα σε ύψος και έπρεπε να κοιτάξω πάνω για να δω το κεφάλι του. Ήταν ψηλότερο από το φορτηγό μου και φαινόταν πολύ βαρύ όχι λιγότερο από 400 κιλά. Το κεφάλι ήταν στρογγυλό, όχι κωνικό, και φαινόταν σχεδόν σαν του χιμπατζή. Δεν υπήρχε καθόλου λαιμός και τα συναισθήματά του στο πρόσωπο ήταν παρόμοια με τα ανθρώπινα.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications