Βουλευτής αναφώνησε στην Βουλή: «Θα μας γαμ@@ουν τώρα»- Δείτε το Βίντεο

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα.

Πριν από την ψηφοφορία, ο Μάκης Βορίδης έθεσε θέμα πλειοψηφίας με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά ο προεδρεύων, Γιώργος Βαρεμένος να προσπαθεί να εξηγήσει τον κανονισμό της Βουλής. Αυτό που, ωστόσο, έγινε και ήταν άνευ προηγουμένου μιας και κάποιος βουλευτής έκανε την χρήση της φράσης: «θα μας γαμ@@σουν τώρα».

Ποιος και γιατί το είπε; Δύο τα επικρατέστερα σενάρια.
Ο βουλευτής παραμένει έως αυτή τη στιγμή άγνωστος, είτε εξέφρασε δυνατά την σκέψη του σχετικά με το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα η ΝΔ στην ψήφιση νομοσχεδίων, με σκοπό να αμφισβητήσει την κυβερνητική πλειοψηφία είτε το είπε λόγω της καθυστέρησης της διαδικασίας από τις ενστάσεις των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αν ηταν κανένας βουλευτής της Χ.Α θα το είχαν κάνει πρώτο θέμα στις έγκυρες πήγες τους προβατοποίηση μαζών και διασποράς ψευδών ειδήσεων,με τίτλους τύπου ΣΟΚ : Αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά ακροδεξιών φασιστών!

Δείτε το βίντεο

 

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications