Μετά από έναν τραυματισμό στο κεφάλι, ένας άντρας ξαφνικά θυμήθηκε ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους!

Τον Δεκέμβριο του 2018, ένας άντρας που ονομάζεται Francis ήρθε σε επαφή με τον αμερικανικό παραφυσικό ιστότοπο "Singular Fortean Society" . Και είπε ότι είχε υποστεί πρόσφατα τραυματισμό στο κεφάλι, μετά από αυτό ξαφνικά θυμήθηκε ένα τρομερό γεγονός που έζησε πριν από 10 χρόνια.

Τότε ηταν το γεγονός ότι είδε για πρώτη φορά ένα UFO, και στη συνέχεια είχε απαχθεί από εξωγήινους. Και αμέσως μετά την εμπειρία την ξέχασε όπως πολλοί , φαίνεται ότι κάτι κάνουν οι εξωγήινοι στα θύματα τους ώστε να μην θυμούνται. Ο τραυματισμός στο κεφάλι του αποδείχτηκε επιπόλαιος, αλλά το χτύπημα τον έκανε να θυμηθεί σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες.

Ήταν το καλοκαίρι του 2008. Όλα ξεκίνησαν όταν ηταν με μια η φίλη του το βράδυ κοντά στο σπίτι και καπνίζαν και ξαφνικά είδαν κάτι πολύ στον ουρανό. "Ήταν ένα UFO, και η φίλη μου γέλασε και είπε ότι πιθανότατα ήταν μια λάμψη από προβολείς από ένα στάδιο του μπέιζμπολ", λέει ο Francis.

Μετά από αυτό, και οι δύο πήγαν προς τη λάθος κατεύθυνση για να το δουν καλύτερα. Και κατά τη διάρκεια αυτής, ο Francis συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι το κακό. Το αντικείμενο στον ουρανό τώρα φαινόταν καλά και ήταν κανονικής μορφής και παράλληλα έβγαζε μια λάμψη. Το φως ήταν φωτεινό και λευκό, ο Francis και η φίλη του ( πιθανώς από φόβο ) έτρεχαν πίσω στο σπίτι του και πήγαν στο κρεβάτι.

Και κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας, ο Francis ένιωθε σαν να ήταν σε ζαλισμένος. "Υπήρχε κάτι που με επηρέαζε". Το επόμενο πρωί, ξύπνησε με αίσθημα φόβου, αλλά δεν θυμόταν τίποτα. Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ,το θυμήθηκε 10 χρόνια αργότερα, αφού έπεσε σε σκάλες και χτύπησε το κεφάλι του.

Οι μνήμες εμφανίστηκαν αμέσως ότι βρισκόταν σε μια επιφάνεια, και γύρω του ήταν μικρά πλάσματα με μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και λείο γκρι δέρμα ( τυπικοί γκρι εξωγήινοι ). Όλοι ήταν όμοιοι μεταξύ τους σαν δυο σταγόνες νερού, και πίσω τους είδε άλλα πλάσματα, πολύ ψηλά, που έδιναν διαταγές στα μικρά.

Η ομιλία μεταξύ ηταν τηλεπαθητικά όπως του φάνηκε, αλλα υπήρχε μια άλλη συνηθισμένη ομιλία, αλλά αυτή η ομιλία στον Francis φαινόταν σαν αυτοματοποιημένη ομιλία από ρομπότ."Κατά κάποιον τρόπο κατανοούσα τη σχέση μεταξύ τους,φαίνεται ότι δεν περίμεναν να είμαι συνειδητός και σε όλη αυτή την διάρκεια είχα ένα έντονο φόβο και αμέσως τους ζήτησα να αφαιρέσουν αυτόν τον φόβο και αμέσως άρχισα να αισθάνομαι πιο ήρεμος. ".

Και τότε ο Francis είπε απευθείας σε αυτά τα πλάσματα "Τι θέλετε από μένα;" «Κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη φυλή», - απάντησαν.

Το τι συνέβη στη συνέχεια δεν μπορούσε να θυμηθεί μεχρι που ξύπνησε στο κρεβάτι του. Αλλά αισθανόταν περίεργα και βρήκε ένα σημάδι στο χέρι του, ένα μοτίβο με τρεις κύκλους μέσα σε τρίγωνο και στο αυτί του βρήκε ένα μικρό κομμάτι μέταλλου και ζήτησε από το χειρουργό σε νοσοκομείο να το αφαιρέσει. Όλα αυτά το 2008 το μονο που δεν θυμόταν ηταν ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν φωτογραφίες στην ιστορία του Francis - ούτε η εικόνα στο χέρι του ούτε οι φωτογραφίες του εμφυτεύματος. Αλλά υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει και θα πάει και στην διοίκηση του νοσοκομείου να προσπαθήσει να πάρει πληροφορίες για το εμφύτευμα που του είχαν αφαιρέσει.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications