Έχει σαν κατοικίδιο ζώο μια μεγάλη ανατριχιαστική σαρανταποδαρούσα!! - φώτο -  VIDEO

Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να αγγίζουν ακόμη και μια συνηθισμένη μικρή σαρανταποδαρούσα.

Αυτά τα ασυνήθιστα αρθρόποδα φαίνονται τρομερά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι δεν τα φοβούνται αλλά έχουν αυτά τα πλάσματα στο σπίτι τους και τους επιτρέπουν να τρέχουν στα χέρια και στο σώμα τους.

Ο Neil Cheng Le, ένας 26χρονος κάτοικος της Ταϊβάν, εδώ και καιρό έχει μια γιγαντιαία περουβιανή σαρανταποδαρούσα στο σπίτι του.Κατά μέσο όρο, οι περουβιανές σαρανταποδαρούσες φτάνουν σε μήκος 30 cm, αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα δείγματα.

Όταν η Le κατόρθωσε να αγοράσει μια νεαρή το 2014, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να την φτάσει στα 42 εκατοστά. Ο Neil Cheng Le και η σαρανταποδαρούσα του εμφανίστηκαν στα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης και έγιναν διάσημοι σε όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, ο Le προειδοποίησε ότι μόνο έμπειροι και ειδικοί, που ξέρουν θα πρέπει να διατηρούν τέτοια πλάσματα στο σπίτι τους. Το δάγκωμα της γιγαντιαίας σαρανταποδαρούσα θεωρείται επικίνδυνο, συνήθως μετά από ένα δάγκωμα συνηθισμένης σαρανταποδαρούσας η περιοχή πρήζεται για αρκετές ώρες και πονάει.Όταν ειναι άπω μια τέτοια ο πόνος και τα επακόλουθα του αυξάνονται.

Μόνο μία περίπτωση θανάτου από το δάγκωμα γιγαντιαίας σαρανταποδαρούσα είναι γνωστή, ήταν το 2014 στη Βενεζουέλα, ένα παιδί 4 ετών πέθανε.

Σύμφωνα με τον Le, ποτέ δεν τον έχει δαγκώσει η σαρανταποδαρούσα του, καθώς ξέρει πώς να την χειριστεί, και δεν φοβάται το τσίμπημα ακόμα και όταν τρώει το ασυνήθιστο κατοικίδιο ζώο, ή όταν το αφήνει να σέρνεται πάνω στο σώμα του.

Η γιγαντιαίες σαρανταποδαρούσες τρέφονται με έντομα, αλλά μπορούν να πιάσουν και να φάνε βατράχους, ποντίκια, σαύρες, αράχνες και . "Αποδείχθηκε ότι είναι αρκετά εύκολο το έχω σπίτι. Ωστόσο, για να είναι υγιές το πλάσμα, πρέπει να ξέρετε τον τρόπο ζωής τους" λέει ο Le.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications