Οι Ράδιο Αρβύλα της αποχαύνωσης επιστρέφουν να χλευάζουν ότι ενοχλεί τους δημοκράτες με τα χαζά αστεία και την προπαγάνδα

Μετά το trailer της μετακόμισης στον ΣΚΑΪ, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν με νέο trailer-προάγγελο της πρεμιέρας τους τον Φεβρουάριο.

Σε μια μείξη Αντρών με τα Μαύρα και Magic Mike οι Ράδιο Αρβύλα παρατάσσονται με μαύρα γυαλιά και ενδυμασία, ενώ παίζει μουσική υπόκρουση το Mannish Boy του Μάντι Γουότερς. Κάπως έτσι έρχεται το δεύτερο trailer της εκπομπής, αυτή τη φορά με τους παρουσιαστές να εμφανίζονται στην κάμερα.

Πριν το internet δεν γνωρίζαμε από που απορρέουν αυτά τα χαζά αστεία στο λεγόμενο Ράδιο Αρβύλα που βλέπουν χιλιάδες και γελάνε σας ηλίθιοι,άλλα μετά παρατηρώντας ιουδαϊκές funpage γεμάτες ελληνόφωνους μάθαμε! έχουν το ίδιο χλευαστικό χιούμορ!

Επίσης εκεί χλευάζουν και ειρωνεύονται ότι ενοχλεί τους δημοκράτες...ένα μικρο παράδειγμα ο "ναζιστικός χαιρετισμός" πως προέκυψε? αφού η ίδια η λέξη ναζι δεν υπήρχε πουθενά στην Γερμανία η μασονία με τα τσιράκια τους τους έλεγαν έτσι από το National-sozialismus! συνεπώς ναζιστικός δεν υπάρχει αλλα Δωρικός χαιρετισμός που υπήρχε από την αρχαιότητα σε όλη την Ευρώπη με διάφορες ονομασίες και στην Αμερική πριν το 1940 ακόμα και στα σχολειά με την ονομασία bellamy salute, συν ότι αυτό το χαιρετισμό είχαν όλα τα εθνικιστικά κινήματα ανεξάρτητου χώρας, εκ των οποίων και η Ελλάδα επι εποχής Μεταξά . Τρέχατε τώρα σε "έγκυρες πήγες" και σε σούπερ πατριώτες που αναπαράγουν τους πρώτους! μην σας χαλάμε το matrix. Και να μην ξεχάστε να τους δείτε αλλα μετά μην απορείτε πως σας χειραγωγούν.

 

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications