Οι μάγισσες έκαναν ένα ξόρκι και οι κλέφτες επέστρεψαν το κλεμμένο μοτοποδήλατο!!
Οι μάγισσες έκαναν ένα ξόρκι και οι κλέφτες επέστρεψαν το κλεμμένο μοτοποδήλατο!!

Η 51χρονη Briton Deborah Samuels-Stuck αποκαλεί τον εαυτό της μια μάγισσα. Όταν οι κλέφτες πρόσφατα έκλεψαν το αγαπημένο μοτοποδήλατό της, ζήτησε βοήθεια από άλλες μάγισσες και μαζί έκαναν ισχυρό ξόρκι στους κλέφτες.

Σε λιγότερο από δύο ημέρες αργότερα, το μοτοποδήλατο επέστρεψε σε αυτήν, σταθμευμένο προσεκτικά στον ίδιο χώρο από οπού το έκλεψαν.

"Ήμουν τόσο θυμωμένη με αυτούς τους κλέφτες που αποφάσισα να τους δώσω ένα μάθημα μαζί με τον κύκλο μου που ειναι και αυτές μάγισσες . Συναντηθήκαμε και κάναμε το ξόρκι μας."

Υπήρχαν συνολικά 20 μάγισσες. Δεν ήταν μια κατάρα, επειδή ένα τέτοιο ξόρκι είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να στραφεί εναντίον μας στο δεκαπλάσιο, εξασφαλίσαμε ότι αυτοί οι κλέφτες θα ήταν σε συνεχή άγχος μέχρι να επιστρέψουν το μοτοποδήλατό μου πίσω , λέει η Briton .

Σύμφωνα με την ίδια,όποτε οι κλέφτες άγγιζαν ή κοίταζαν το μοτοποδήλατο της.Θα αρχίσουν να έχουν κρίσεις πανικού και φόβο, θα άρχιζαν να νιώθουν άρρωστοι και τότε θα άρχιζαν να σκέφτονται." Θεέ μου, πρέπει να πάω αυτό το πράγμα πίσω εκεί που το πήρα. "

Το μοτοποδήλατο εκλάπη στις 5 Ιανουαρίου του 2019, από ένα χώρο στάθμευσης κοντά στο σπίτι της στο Gillingham Νοτιοανατολική Αγγλία. Και το πρωί της 7ης Ιανουαρίου το βρήκε ξανά στον ίδιο μέρος από οπού είχε κλαπεί.

Σύμφωνα με την ίδια αυτό δείχνει ότι τα ξόρκια τους λειτούργησαν. "Φυσικά η μαγεία μας δουλεύει, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό." Σύμφωνα με την Briton , από την παιδική ηλικία της αισθάνεται να έχει κάτι το παραφυσικό γύρω από τον εαυτό της.

Και καταλήγει: "Όποιος κάνει κάτι κακό σε μένα, είτε πεθαίνει,είτε αρρωσταίνει, ή κάποιος από τους αγαπημένους του ανθρώπους αρρωσταίνει" !!.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications