Μια γυναικά από την NASA επιβεβαιώνει ότι η NASA έχει αποκρύψει όλες τις εικόνες των UFO
Μια γυναικά από την NASA επιβεβαιώνει ότι η NASA έχει αποκρύψει όλες τις εικόνες των UFOs

Η NASA χρησιμοποιεί τη λέξη "Άγιος Βασίλης" ως κωδικό όνομα για να καλύψει τρία UFO που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της προσσελήνωσης, λέει η πρώην υπάλληλος της NASA Donna Hare.

Ισχυρίζεται ότι εισήλθε σε μια περιορισμένη αίθουσα όπου είδε εικόνες από UFO
Λέει ότι η NASA έχει αποκρύψει όλες τις εικόνες UFO. Λέει ότι η NASA έχει απειλήσει ανθρώπους ότι δεν θα πάρουν τη σύνταξή τους αν μιλάνε για αυτά τα θέματα.

Η Donna Hare ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τον Philco Ford ως υπεύθυνος υπολογιστών και μηχανικών στις αρχές της δεκαετίας του 1970, στα εργαστήρια φωτογραφιών της NASA και εκτός της έδρας των κεντρικών γραφείων της NASA .

Ισχυρίζεται ότι είχε μια ανώτερη θέση στον τομέα της ασφάλειας και λόγω του ότι ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση σε τμήματα του κτιρίου γνωστό ως «Κτίριο 8» όπου είχε επαφή με μια σειρά από ανώτερους υπαλλήλους και ερεύνησε κρυφές πληροφορίες κατά τη διάρκεια γεύματος.

Είπε σε μια βιντεοσκοπημένη μαρτυρία της ότι μερικοί αξιωματούχοι της NASA που ήθελαν να μιλήσουν για την ύπαρξη των UFO απειλούνται με την απώλεια των συντάξεων τους και αναγκάζονται να υπογράψουν έγγραφα ότι δεν θα πουν τίποτα.

Υποστήριξε μάλιστα ότι μια από τις επαφές της που διαρρεύσαν τις πληροφορίες είχε «εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης» υπονοώντας ότι ίσως τον δολοφόνησαν .

Αλλά η πιο εξωφρενική δήλωση της ειναι ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις προσεληνώσεις οι αστροναύτες βρήκαν τρία UFO και ότι είχαν προσγειωθεί στην σελήνη.

"Ένας άνθρωπος που ήξερε και είπε ότι υπάρχει ένα UFO στο φεγγάρι απλώς εξαφανίστηκε, δεν τον βρίσκω".

Σε ξεχωριστή δήλωση της, είπε ότι ένας φύλακας αναγκάστηκε να κάψει φωτογραφίες, επειδή πολλοί μυστηριώδεις και ένοπλοι άνδρες τον απείλησαν.

Ισχυρίζεται επίσης ότι είδε ένα UFO σε μια εικόνα της NASA, από που εξαφανίστηκε από τους τεχνικούς πριν την βγάλουν στο κοινό.
"Ένας κύριος που ήταν φίλος μου ζήτησε να δώσω προσοχή σε μια εικόνα, ήταν ένας δορυφόρος κοιτάζοντας προς τα κάτω, αλλά στη συνέχεια με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, μου είπε να κοιτάξω σε ένα σημείο.

"Είδα μια στρογγυλή λευκή κουκίδα και ρώτησα, τι ειναι δορυφόρος ;
Χαμογελώντας, είπε ο δορυφόρος δεν αφήνει στρογγυλές σκιές, τότε είδα μια στρογγυλή σκιά. Είπα ότι αυτό είναι ένα UFO - είπε ότι δεν μπορεί να το πει αυτό, αλλά ήξερα τι σήμαινε, αλλά δεν μπορούσε να μου πει.

"Είπε ότι έχουν πάντα έναν τεχνικό που επεξεργάζεται τις εικόνες πριν τις βγάλουν στο κοινό.
"Ήμουν έκπληκτη όταν είδαν να έχουν ένα πρωτόκολλο για το πως να απαλλαγούν άπο τα UFO σε εικόνες ."

Η κ. Hare επιμένει ότι οι πληροφορίες της είναι αληθινές.

Ο Philco Ford που αναφέρει ήταν σημαντικός στις αποστολές Απόλλων.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications