Υπάρχουν πάνω από 250 εκατομμύρια ανθρωποειδές που ζουν στη Σελήνη, λέει ο πρώην πιλότος της CIA.

Ένας πρώην πιλότος της CIA εξέπληξε το κοινό με τη δήλωσή του ότι η Σελήνη είναι στην πραγματικότητα ένας κατοικήσιμος τόπος με περισσότερους από 250 εκατομμύρια πολίτες(?).

Ο πρώην πιλότος της CIA, John Lear, ήταν αρκετά διάσημος μεταξύ των ερευνητών."Όλα όσα έχετε ακούσει για τη Σελήνη είναι ψέμα", αναφώνησε ο κ. Lear.

Είπε ότι ανακάλυψε μυστικές δομές στη Σελήνη και, επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, έδειξε κάποιες εικόνες που υποτίθεται ότι δείχνουν τεκμήρια αυτών των τεχνητών σχηματισμών.

Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι έχουν πρόσφατα καταγράψει κάτι που μοιάζει με μια ολογραφική προβολή της επιφάνειας της Σελήνης.

Υπάρχουν πολλοί ερευνητών που πιστεύουν ότι κάποιο είδος επιστήμης ή τεχνολογίας κρύβουν οι δομές στο φεγγάρι. Έτσι, αυτή η ολογραφική τεχνολογία θα μπορούσε να είναι αυτή που τις καλύπτει.

Οι πρώτες επισκέψεις στη Σελήνη πιθανότατα συνέβησαν χάρη στο σκάφος αντιβαρύτητας του Tesla.
Δεν μπορώ να το αποδείξω θα ήμουν ήδη νεκρός,γνωρίζουμε την τεχνολογία που έχει αποκτήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ χάριν στον Tesla,και έδωσε δισεκατομμύρια πάνω έρευνες του Tesla", λέει ο Lear (εννοεί έγιναν έρευνες στα σχεδια που έκλεψαν άπο τον Tesla ).

Στο βίντεο του Lear, μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από ένα παρατηρητήριο το 1946.

Εξηγήσει πώς η Σελήνη έγινε εντός του Δία πριν από 40 εκατομμύρια χρόνια.

Υποτίθεται ότι, κατά την τελευταία εποχή των παγετώνων, πριν από 15.000 χρόνια παγιδεύτηκε στην τροχιά της Γης. Ως εκ τούτου, λέει, άρχισαν να εμφανίζονται οι μεγάλες πόλεις, πολιτισμοί και βάσεις στη Σελήνη.

Ο Lear περιγράφει τους πολίτες της Σελήνης ως ανθρωποειδείς εξωγήινους. Είπε επίσης ότι μεταξύ αυτών είναι και η φυλή των Γκρι, αλλά ζουν κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης, που εργάζονται σε τεράστια εργαστήρια.

Το ακόμη πιο σπάνιο που έχετε ακούσει, είπε ότι η Γη είναι στην πραγματικότητα μια πλανητική φυλακή που χρησιμεύει ως τόπος τιμωρίας. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλων πλανητών όπως η Γη.

Ο John Lear έχει απίστευτες γνώσεις , οπότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι συνεχώς ματαιώνεται από εγκάθετους.

Ωστόσο, αυτός ο πρώην πιλότος της CIA ήταν επίσης πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Έχει πιλοτάρει περισσότερα από 100 διαφορετικά αεροσκάφη και έχει πολλά πιστοποιητικά που το αποδεικνύουν.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications