Βρέθηκε σκελετός γυναίκας με πολύ επιμηκυμένο κρανίο στη Ρωσία (VIDEO)
Βρέθηκε σκελετός γυναίκας με πολύ επιμηκυμένο κρανίο στη Ρωσία (VIDEO)

O σκελετός μιας γυναίκας, που πιστεύεται ότι είναι από την εποχή του χαλκού, με ένα επιμήκη αλλόκοτο κρανίο, έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια ανασκαφών αρχαίου ταφικού τόπου, στη νότια Ρωσία στον οικισμό Gamurzievsky μεταξύ των ποταμόν Nazran και Ingushetia κοντά στα σύνορα με την Γεωργία.

Από το 2017 οστά που ανήκουν σε ανθρώπους και πολλά οικόσιτα ζώα μαζί με μεγάλο αριθμό κεραμικών, στολίδια και χάλκινα βέλη έχουν ανακαλυφθεί στο σημείο.

Ωστόσο, η ανακάλυψη του σκελετού της γυναίκας αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα μοναδική λόγω, της συναρπαστικής παραμόρφωσης του κρανίου και του λαιμού της.

Λένε ότι ειναι σκόπιμη αλλαγή του σχήματος του κεφαλιού, επιστημονικά γνωστή ως τεχνητή κρανιακή παραμόρφωση (ACD), είναι μια γνωστή παράδοση μεταξύ πολλών λαών του κόσμου.«Η ιστορία γνωρίζει πολλά παραδείγματα σκόπιμων αλλαγών στο σχήμα του κεφαλιού «, δήλωσε εκπρόσωπος του Αρχαιολογικού Κέντρου Yevgeny Krupnov που πραγματοποίησε την εκσκαφή.

.

Άλλα όλα αυτά μπορεί να ειναι για θολώσουν τα νερά ότι δηλαδή ηταν σκόπιμη κρανιακή παραμόρφωση (ACD) που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και άπλα λένε για μια φανταστική παράδοση, ώστε να αποκρύψουν το γεγονός ότι κάποτε υπήρχαν άνθρωποι μείξη με εξωγήινους? με επιμηκυμένο κρανίο εκ γενετής

Αυτοί λενε με λίγα λογία ότι το κεφάλι ειναι σαν κολοκύθα και αν το δέσεις με κάτι όσο ειναι μικρο θα μεγαλώσει ανάλογα, η υπόθεση δηθεν "παράδοσης" βρομάει από χιλιόμετρα μακριά. Ποιος πιστεύει τους αρχαιολόγους που έχουν σπουδάσει/δασκαλευτεί τι να λένε και εξαφανίζουν οτι δεν συμβαδίζει με την επίσημη συμβατική αρχαιολογία?

Και αν το συνδυάσουμε με αλλα στοιχειά η υπόθεση καταλήγει οτι αυτοι στην πραγματικότητα ήσαν μια μείξη εξωγήινων και ανθρώπων εκ των οποίων οι απόγονοι τους ειναι ανάμεσα μας, και η προέλευση τους ειναι εξωγήινη γιαυτό εχουν τέτοιο χαρακτήρα,όποτε έχουν κάθε λόγο να λένε για δηθεν παράδοση,επίσης οι ίδιοι λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι , και κάνεις δεν έχει σκεφτεί γιατί κόπτονται τόσο πολύ οτι δεν υπάρχουν? όταν υπάρχουν και μάλιστα πολλές φυλές, που η μια ειναι ανθρωπινή,και από αυτό έχει προέλευση η γνήσια ανθρωπινή φυλή άλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες, εξάλλου βλέπουμε live με πόση ευκολία χειραγωγούν την μάζα με ψέμματα και νομίζουν ότι η καταγωγή όλων των ανθρώπων ειναι από πιθήκους(!) ειναι οι ίδιοι αυτοί τύποι που τους πιάνει αμόκ ότι έχει σχέση με εξωγήινους, και τα χλευάζουν για να παρασύρουν και τους άλλους στο βούρκο τους γιατί άραγε? το ίδιο κάνουν οι δηθεν έγκυρες πήγες τους .

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications