Ο Τσίπρας «μάλωσε» το ΚΚΕ επειδή δεν τηρεί την θέση των Κομμουνιστών που ήθελαν «κράτος Μακεδονίας»!!
Ο Τσίπρας «μάλωσε» το ΚΚΕ επειδή δεν τηρεί την θέση των Κομμουνιστών που ήθελαν «κράτος Μακεδονίας»!!

Μέτα το άρθρο μας ότι κομμουνισται βρίσκονται πίσω και από συλλαλητήρια, και επίσης: (Για να μην μας βγάζουν «ανθέλληνες» και «τρελούς») έβαλαν τον Τσιπρα να μαζέψει αυτούς τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους!

Τυχαίο; φυσικά και όχι αφού πρώτη φορά εμείς το είπαμε,μας διαβάζουν και ελληνόφωνοι Οβριοί πάντα μάθαιναν και αντέγραφαν από μη Γκοΐμ, και δεν ειναι η πρώτη φορά, έχετε ακούσει κανέναν να λέει ότι τα συλλαλητήρια τα οργανώνουν και κομμουνσται? και αυτό φάνηκε όταν κάλεσαν τον Μίκη Θεοδωράκη, κανένας δεν το έχει πει, ποιοι να το πουν;οι "έγκυρες" δίκες τους πήγες; η τα ρεμάλια που παριστάνουν τους πατριώτες πίσω από σελίδες και έχουν κατακλέψει τους πάντες copy paste και που υποστηρίζει ο όχλος;αυτοί βάζουν ότι λένε άλλοι, και ο όχλος τους έχει για πατριώτες, υποστηρίζουν απατεώνες όπως και με την ίδια λογική ψηφίζουν και μετά κλαίγονται.

Οι κομμουνιστές ήθελαν ανέκαθεν ανεξάρτητο κράτος Μακεδονίας στα Βαλκάνια. Αυτή την θέση εξακολουθεί να την στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που μαλώνει το ΚΚΕ, το οποίο αρνείται να την ακολουθήσει, αυτή την φορά.

Συγκεκριμένα, χθες, ο Αλ. Τσίπρας επέκρινε την στάση και του ΚΚΕ, θέτοντας το εξής απλό ερώτημα: «Αφού λέτε ότι ο όρος Μακεδονία είναι αλυτρωτικός, πώς να τους λέμε τελικά αυτούς τους ανθρώπους;».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει κριτική με κέντρο την ιστορία του ΚΚΕ, λέγοντας: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο Σλαβομακεδονικό αλφαβητάρι που μοίραζαν οι Κομμουνιστές στην Τασκένδη στα παιδιά των Σλαβομακεδόνων μαχητών του ΔΣΕ.

Ούτε στους 70.000 πρόσφυγες του εμφυλίου που το ελληνικό κράτος τους στέρησε το δικαίωμα το 1983 να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ούτε στην Σλαβομακεδόνισσα Ειρήνη Γκίνη – Μίρκα Γκίνοβα, την πρώτη γυναίκα που εκτελέστηκε στον εμφύλιο».

«Αυτές τις ερινύες θα τις αντιμετωπίστε τες μόνοι σας» είπε και αποδέχτηκε προσχηματικά την επιχειρηματολογία του Περισσού περί υπαγορευμένης Συμφωνίας από την Δύση και το διεθνή ιμπεριαλισμό προκειμένου να περάσει στην ουσία.

«Πώς θεωρεί το ΚΚΕ ότι πρέπει να αναγνωρίσει το ελληνικό κράτος τη γειτονική χώρα; Με ποιο όνομα; Θα μας πει; Αφού λέτε ότι ο όρος Μακεδονία είναι αλυτρωτικός, πώς να τους λέμε τελικά αυτούς τους ανθρώπους;» ρώτησε στρέφοντας το βλέμμα του προς τα έδρανα του ΚΚΕ και συμπλήρωσε σκωπτικά: «Ή εγώ δεν διάβαζα καλά τον Λένιν ή εσείς κάτι δεν κάνετε καλά».

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο ακόμα μία φορά, για «ακροδεξιά στοιχεία» που δίνουν τον τόνο στα συλλαλητήρια, ενώ επικαλέστηκε και τον «κόκκινο φασίστα» Λένιν.

Επιπλέον, η Σία Αναγνωστοπούλου είχε δηλώσει νωρίτερα πως ο ΣΥΡΙΖΑ, με την Συμφωνία των Πρεσπών, συνεχίζει το έργο του ΕΑΜ, στο οποίο πολεμούσαν κατά του Ελληνικού Στρατού, σύμφωνα με την ιστορία, σλαβόφωνοι αντάρτες, που μιλούσαν δηλαδή βουλγάρικα.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications