Ανουνάκι: Είναι Σαν Άνθρωποι και Είναι Εδώ. Το Νέο Ντοκιμαντέρ

Το θέμα των Ανουνάκι είναι μία πολύ δημοφιλής θεωρία που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και έφτασε πολύ ψηλά στις αναζητήσεις.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Ανουνάκι, υποστηρίζεται ότι ήταν ένας προηγμένος πολιτισμός που ταξίδεψε τεράστιες αποστάσεις από αλλού, προκειμένου να βρει ορυχεία χρυσού σε άλλους πλανήτες, καθώς σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, ο χρυσός ήταν ένα υλικό που θα μπορούσε να σώσει τον πλανήτη τους.

Κάπως έτσι, έφτασαν και στην Γη, όπου βρήκαν αυτό που ήθελαν και χρειάζονταν για την διάσωση του πλανήτη τους.Οι Ανουνάκι και ο 12ος Πλανήτης, ο λεγόμενος «Νιμπίρου», εκτοξεύθηκαν στην πρώτη θέση των θεωριών συνωμοσίας, μετά από σχετικές μελέτες και εκδόσεις βιβλίων που έκανε, κυρίως, ο Zecharia Sitchin.

Αν και πολλοί αντιτάχθηκαν σε αυτή την θεωρία, δεν λείπει μία τεράστια πλειοψηφία κόσμου που τα αποδέχεται και τα υποστηρίζει όλα αυτά. Και δεν συμβαίνει μόνο αυτό. Κάποιοι, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται και σε άμεση επαφή με τα όντα αυτά.

Μερικοί από τους ανθρώπους αυτούς του ντοκιμαντέρ που ακολουθεί παρακάτω, υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους Ανουνάκι, ενώ επιπλέον, ισχυρίζονται ότι αυτοί οι Σουμερικοί Θεοί, είναι ακόμα εδώ και καταρρακώνουν την ανθρωπότητα, από τα παρασκήνια.

Υπάρχει μία ισχυρή ομάδα που μας προετοιμάζει για να μας βοηθήσει να επεξεργαστούμε την αλήθεια για το αρχαίο παρελθόν μας, καθώς διαδίδεται ότι ήταν οι Ανουνάκι που έφτιαξαν τον πρώτο άνθρωπο, σύμφωνα με το πως ήταν οι ίδιο, προκειμένου να τον αξιοποίησουν ως δούλο στις εξορύξεις του.

Όμως, υποστηρίζεται ακόμα ότι δεν είναι όλοι οι Ανουνάκι «κακοί». Υπάρχουν φατρίες των Ανουννάκι που ενεργούν και κινούνται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Νόμο, αλλά υπάρχουν και εκείνες που διατηρούν κακόβουλες θέσεις εξουσίας μέσω διαφόρων συμμαχιών με άλλες δυνάμεις.

Υπήρξαν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τους πρωτόγονους ανθρώπους και διαμέσου των αιώνων προσπαθούν να αποικίσουν τον πλανήτη Γη, αλλά βρίσκονται σε έναν συνεχή πόλεμο με άλλες δυνάμεις που προσπαθούν να τους εμποδίσουν.

Στο βίντεο-ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, θα δείτε όλα αυτά και πολύ περισσότερα σχετικά με τους Ανουνάκι οι οποίοι μοιάζουν και είναι σαν άνθρωποι και είναι εδώ, όπως υποστηρίζεται:Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New Anunnaki Documentary 2019 They Look Human and They Are Still Here

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications