Η ηθοποιός Jennifer Aniston λέει ότι στο σπίτι της υπήρχε ένα κακό φάντασμα
Η ηθοποιός Jennifer Aniston λέει ότι στο σπίτι της υπήρχε ένα κακό φάντασμα

Το Δεκέμβριο του 2018, η ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζένιφερ Άνιστον , γνωστή κυρίως για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Φίλοι", εμφανίστηκε στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή "The Late Late Show", από τον James Corden.

Όταν την ρώτησε για το αν πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα, η Τζένιφερ είπε ότι «ναι, αυτό μου συνέβη» και στη συνέχεια άρχισε να λέει λεπτομέρειες.

Αυτό συνέβη αφού μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη σε ένα νέο σπίτι στην περίφημη περιοχή Λος Άντζελες Laurel Canyon .

"Αρχικά, δεν πίστευα ότι ήταν ένα φάντασμα. Αρχικά, τα πράγματα άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα, το πλυντήριο πιάτων ξεκινούσε από μόνο του και στη συνέχεια η καφετιέρα άρχισε να κάνει το ίδιο. "- λέει η ηθοποιός.

Για αρκετό καιρό, η Τζένιφερ παρέμεινε σκεπτικιστή, αλλά όταν δεν μπορούσε να κρατήσει τα νεύρα, αποφάσισε να προσκαλέσει ένα ενδιάμεσο στο σπίτι, ώστε να το καθαρίσει.

"Είπα σε κάποιον για τα περιστατικά και μου είπε αμέσως ότι ένα φάντασμα ζει στο σπίτι μου και ότι πρέπει να καλέσουμε έναν έμπειρο να καθαρίσει το σπίτι."

"Αλλά τότε βρήκα το σωστό άτομο και τον πήγα στο σπίτι μου. Έφερε μερικά θυμιατά μαζί της και τα έβαλε σε ένα πιατάκι, και στη συνέχεια άρχισε να μουρμουρίζει κάτι. Και ξαφνικά το πιατάκι έσπασε από μόνο έκανε μικρές ρωγμές".

"Στη συνέχεια πήρε δεύτερο πιατάκι και ξανά το ίδιο. Μετά από αυτό, το θυμίαμα τοποθετήθηκε σε ένα χοντρό τασάκι του 1975 και ... επίσης ράγισε. Αργότερα αυτή η γυναίκα μου ζήτησε να φύγω από το δωμάτιο. Σύμφωνα με αυτήν, έπρεπε να μιλήσει με το πνεύμα πρόσωπο με πρόσωπο"

Σύμφωνα με την Τζένιφερ, η γυναίκα την κάλεσε σύντομα πίσω και άρχισε να λέει ότι μίλησε με το πνεύμα και ότι αυτό το πνεύμα της είπε ότι μισούσε τον συγκάτοικο της. Δηλαδή την φίλη της ηθοποιού, που ζούσε μαζί της στο διαμέρισμα.

"Μετά από αυτό, ένιωσα τρομερά, δεν μπορούσα να της πω ότι ένα φάντασμα την μισεί."

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications