Γιατί έτρεξαν να πουν ότι δεν υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη?
Γιατί έτρεξαν να πουν ότι δεν υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη?

Οι συμμορίτες έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι, άλλα απευθύνονται σε νεοελληνες που νομιζουν ότι ειναι και απόγονοι των αρχαίων όλοι ανεξαίρετος και φαίνονται από το χαρακτήρα τους! σαν το κακομαθημένα: έμενα θα μου πεις ρε ξέρεις ποιος ειμαι εγώ?

Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι ειναι απόγονος των αρχαίων ειναι το μονο εύκολο, το δύσκολο ειναι να έχει και τα χαρακτήρα των αρχαίων, δεδομένου ότι ο χαρακτήρας(πνεύμα) μεταφέρεται στους απόγονους ίδιας φυλής,και οι αρχαίοι ερευνούσαν τα παντα εκ φύσεως, συνεπώς όλες αυτές οι "έγκυρες πήγες" του καθεστώς δεν θα είχαν καθόλου κόσμο αφού λένε ότι και η τηλεόραση και ότι λέει το μαρξιστικό καθεστώς τίποτα περισσότερο ! άλλα δεν ειναι αυτό το θέμα μας, ανακαλύψαμε ένα άρθρο από το 2012 τότε που ούτε ίντερνετ είχαμε ούτε καν υπολογιστή γιαυτό κόπτονται να λενε δεν υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη...

Το σύστημα φροντίζει ακόμα και πως να σκέφτεται η μάζα, γιαυτό από το 2016 κάνει ανελέητο πόλεμο σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες αφού τους είχε διαφύγει το ίντερνετ, και προωθεί δίκες τους επανδρωμένες με ορδές φερόμενων ως δημοσιογράφων με πτυχία στην χειραγώγηση των κοπαδιών,γιαυτό όλες οι καθεστωτικές σελίδες έχουν την ίδια γραμμή, και μετά μιλάνε για ελευθεριά του τύπου!!

Έτσι ερευνήσαμε γιατι βγήκαν οι κήρυκες τους ψεύδους και αρχισαν αυτά τα σημιτικά με το χαρακτηριστικο και ειρωνικό τρόπο γραφής που δεν λένε τίποτα άλλο εκτός από αυτά που λέει το καθεστώς τους, βρεθηκαν τα παρακάτω στοιχεία:

2012«Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη» :Ένας Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε στοιχεία ζωής στην Αφροδίτη, ύστερα από την ανάλυση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από έναν σοβιετικό διαστημόπλοιο, το οποίος προσγειώθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη πριν 30 χρόνια! Οι φωτογραφίες -που ελήφθησαν από τον Αφροδίτη 13, το 1982- έχουν επανεξεταστεί από τον Leonid Ksanfomaliti, επιστήμονα του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών. «Προτείνω να ξεχάσουμε τις θεωρίες περί ανυπαρξίας ζωής στην Αφροδίτη και σας διαβεβαιώνω πως τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των απεικονιζόμενων αντικειμένων μου επιτρέπουν να πω με σιγουριά, ότι πρόκειται για ζωντανά όντα», επισημαίνει ο Ρώσος επιστήμονας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα σημείο ζωής στην Αφροδίτη, καθώς η θερμοκρασία του πλανήτη ξεπερνάει τους 464 βαθμούς Κελσίου, έτσι βεβαία λέει η NASA, θα ηταν έγκυρη πηγή πληροφοριών αν πριν καμιά δεκάρια χρονιά δεν είχαν ανακαλύψει τυχαία οι ίδιοι μέσα από την NASA ότι ένας διευθυντής τότε ήσαν ιουδαίος ...

AYTO TO ΕΒΓΑΛΑΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ FAKE NEWS ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ : 2017 : ανακάλυψαν εξωγήινες δομές της Αφροδίτης... Σύμφωνα με ερευνητές, οι εξωγήινοι κρύβονται στην Αφροδίτης σε ειδικά καταφύγια, η Αφροδίτη μπορεί να έχει εξωγήινη ζωή, με βάση τη μελέτη των εικόνων από το «Magellan» σχεδόν 30 χρόνια πριν.

Phil Schneider :O Valiant Thor ηταν από την Αφροδίτη! μοιάζει άνθρωπο αλλά φυσιολογικά πολύ διαφορετικό από τον άνθρωπο(σε ασπρόμαυρες φώτο φαίνεται ξανθός).Υποτίθεται ότι εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα για την αμερικανική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1950. Τουλάχιστον αυτές οι πληροφορίες έχουν αναφερθεί από τον γεωλόγο και μηχανικό Phil Schneider που εργάστηκε σε μυστικά κυβερνητικά έργα, με την κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων, και επίσης στη διάσημη ζώνη 51 . Ο Schneider δολοφονικέ στις 17 Γενάρη του 1996, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, μετά από πολλές απόπειρες δολοφονίας του και απειλές .

FBI: ο Νίκολα Τέσλα Είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη .Το έγγραφο χρονολογείται από τις 14 Ιουνίου 1957 αναφέρει: «Οι άνθρωποι του διαστήματος έχουν επισκεφτεί τους μηχανικούς του Τέσλα πολλές φορές και μας είπαν πει ότι ο Τέσλα ήταν Αφροδιτιανός, που τον έφεραν από μωρό σε αυτόν τον πλανήτη, το 1856, και τον άφησαν στον κύριο και την κυρία Τέσλα, σε μία απομακρυσμένη ορεινή περιοχή που τώρα είναι η Γιουγκοσλαβία».

Μικρή σημασία έχει αν το γεγονός ότι ο Νίκολα Τέσλα αναφέρεται ως «Αφροδιτιανός», είναι ένα συμπέρασμα, ή πληροφορία κάποιου, ή μία φήμη, ή μία ανυπόστατη χαζομάρα που καταχωρήθηκε στα αρχεία του FBI. Σημασία έχει ότι κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, το οποίο τελικά συμπεριέλαβε το FBI στα αρχεία του, γιατί πιθανόν να είναι μία πραγματικότητα και όχι μία μπαρούφα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications