Είδαν  το σκωτσέζικο τέρας Nessie για πρώτη φορά από κοντά και καθαρά!
Φωτογράφησαν  το σκωτσέζικο τέρας Nessie για πρώτη φορά από κοντά και καθαρά!

Η Nessie ζει στην μεγάλη λίμνη Loch Ness και για αρκετούς αιώνες και αυτό ηταν γνωστό στους ντόπιους, άλλα φωτογράφησαν το περίεργο πλάσμα όταν αρχικά εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφικές μηχανές, η Nessie άρχισε να εμφανίζεται σε φωτογραφίες, αλλά κατά κανόνα όλες αυτές οι εικόνες ήταν πολύ θολές η από πολύ από μακριά.

Σύμφωνα με αυτές μόνο ένα πράγμα ήταν σαφές - το τέρας είχες ένα μικρό κεφάλι και ένα μακρύ λαιμό. Την περασμένη Πέμπτη, ο ξεναγός Ricky Philipps κατάφερε να φωτογραφίσει το Nessie και να περιγράψει το πλάσμα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, το κεφάλι του τέρατος είναι παρόμοιο με εικόνες των δεινοσαύρων. Και το στόμα του πλάσματος είναι παρόμοιο με το ράμφος ενός πουλιού.

Για πολλά χρόνια, ο Ricky Phillips οδηγεί ομάδες τουριστών γύρω από το Loch Ness και τα περίχωρα της, και εκείνη την ημέρα μετά την εκδρομή έστειλε τουρίστες σε ένα σκάφος και πήγε να ξεκουραστεί στην ακτή. Και ουσιαστικά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το περίεργο πλάσμα.

"Ήταν γκρίζο και μου θυμίζει πουλί, το κεφάλι ήταν σαν μια μπάλα του ράγκμπι και ο λαιμός ήταν πολύ μακρύς, ίσως 3-4 πόδια (90-120 εκ.) ήταν τόσο παράξενο. "Σύμφωνα με τον Phillips, περιέγραψε την όψη του κεφαλιού της Nessie με "ράμφος", υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι τα πουλιά εξελίχθηκαν από δεινοσαύρους.

Ο Ricky Phillips ειναι οδηγός για τους τουρίστες στον ελεύθερο χρόνο του και στην πραγματικότητα είναι στρατιωτικός ιστορικός που γράφει βιβλία. Έτσι είναι ένα σοβαρό πρόσωπο που εκτιμά τη φήμη του. Και όμως δεν φοβάται να πει ότι συνάντησε τη Nessie όπως ονομάζεται το πλάσμα.

Ο Phillips λέει επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα πριν βγάλει αυτή τη φωτογραφία, άκουσε επίσης περίεργους ήχους στο νερό της λίμνης . Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχε ένας ήχος σαν να υπήρχε ένα σμήνος δελφινιών στο νερό. Υπήρξε επίσης ένας ακατανόητος μεταλλικός θόρυβος, όπως ο θόρυβος της αναπνοής του Darth Vader. (Ο Darth Vader είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας του Τζορτζ Λούκας στην σειρά ταινιών "Ο Πόλεμος των Άστρων".)

«Έχω ακούσει πολλές φορές τους ήχους της φώκιας των φαλαινών και άλλων γνωστών ζώων, δεν έμοιαζε με κανένα γνωστο είδος ο ήχος αυτός». Σύμφωνα με τον Gary Campbell, έναν τοπικό εμπειρογνώμονα για τη Nessie, αυτή είναι 11τη κατα σειρά περίπτωση παρατήρησης της Nessie το 2018 και τονίζει το γεγονός ότι το τέρας δεν είδε άπλα ένας τουρίστας, αλλά ένας σεβαστός άνθρωπος όπως ο κ. Phillips, και αυτή η μαρτυρία έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications