Μυστηριώδης Αγγελική εικόνα σε ένα δάσος στο Μίτσιγκαν της Αμερικής! (vid)

Αυτή η εικόνα λήφθηκε από τον David Z σε ένα δάσος στο Μίτσιγκαν μέσω μιας φωτογραφικής μηχανής εξοπλισμένης με υπέρυθρους αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης.

Μια εικόνα που οι περισσότεροι την θεωρούσαν ως Άγγελο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ageless Knowledge αφιερωμένη στην ολιστική και πνευματική θεραπεία "Αιώνια Γνώση". Η μπλε θαμπή φιγούρα φαίνεται να "επιπλέει" πάνω από το χορτάρι.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι άγγελοι περπατούν ανάμεσα στους ανθρώπους για να τους κατευθύνουν και να τους καθοδηγούν την πνευματική τους ανάπτυξη.

Μήπως ο Δαβίδ "έπιασε" την εικόνα ενός αληθινού αγγέλου με φτερά στο δάσος ή υπάρχει άλλη εξήγηση για τη φωτογραφία;

Ενώ το κεφάλι φαίνεται να έχει μια κλίση και τα φτερά να ειναι ανοιχτά, με μια πιο προσεκτική μάτια μπορείτε να δείτε αυτό που φαίνεται να είναι πρόσωπο αγγέλου.

Στην αρχική πηγή δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτό...

Η αρχική φωτογραφία στάλθηκε στην "Αιώνια Γνώση" από τον David Z., ο οποίος δηλώνει ότι είναι μια εικόνα ενός πραγματικού αγγέλου από βίντεο. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τον David Z. και τη φωτογραφία του "αγγέλου". Τα συμπεράσματα δικά σας.

  ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications