Κρήτη: Έφοδος της αστυνομίας σε καφενείο για ζάρια - «Βροχή» οι συλλήψεις

Εφοδο σε καφενείο του Ηρακλείου της Κρήτης έκαναν αστυνομικοί, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, συλλαμβάνοντας παρέα που έπαιζε ζάρια.

Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και η υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε την ώρα που έγινε η έφοδος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr.

Τις ημέρες αυτές η αστυνομία έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε επιχειρήσεις, για παράνομα παιχνίδια.

Στην φώτο ειναι ένας συμμορίτης που παρίστανε τον αθώο χωριάτη και κατάσφαξε με θηριώδες τρόπο στρατιώτες χωρίς να ειναι στρατιώτης ο ίδιος!η αντίστοιχη isis της Βρετανίας όταν ηταν υπό βρετανική κατοχή η Κρήτη και μόλις είδαν τα σκούρα παράτησαν τους αμόρφωτους χωριάτες και την κοπάνησαν στην Αφρική οι Βρετανοί με τον χρυσό, άντε να εξηγήσεις τωρα στους κρητικούς σαουδαραβες στην πλειοψηφία τους ότι δεν πολέμησαν για την Ελλάδα όπως αρέσκονται να λένε οι συμμορίτες αλλα για την Βρετανία, που είχε υπό κατοχή και την Κύπρο και σκότωνε Έλληνες επι 100 χρονιά μέχρι που οργάνωσαν την εισβολή Τούρκων σε συνεργασία με τον Δημήτριο Ιωαννίδη και ξεμπέρδεψαν μια και καλή απο τους "φασίστες"! η Κύπρος έγινε αγγλική αποικία γιαυτό και οδηγούν ανάποδα σε σχέση με την Ελλάδα.

Όλα λάθος σας τα εχουν μάθει οι συμμορίτες τόσα χρονιά με τις "έγκυρες πήγες" τους,που έχουν από 600.000 like η κάθε μια, και τα προπαγανδιστικα ντοκιμαντέρ, αφού λένε μόνιμος αριστερα fake news ότι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος που ηταν ήδη φυλακή από το 1973 ένα χρόνο πριν σχεδόν και η εισβολή έγινε το 1974 επι πράκτορα της cia Δημήτριο Ιωαννίδη, προφανώς θελει πολύ μυαλό να τα καταλάβουν αυτά οι πολλοί, εδώ πιστεύουν ότι οι ναζι ηταν Μογγόλοι γιατί έτσι τους λένε οι συμμορίτες!γελάνε και οι πέτρες και τα μάρμαρα του Παρθενώνα τρίζουν! .

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications