Η Κίνα και η Ρωσία παραδέχονται ότι διαθέτουν τεχνολογία παρόμοια με τo HAARP για τον έλεγχο του κλίματος!!!

Για χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν την ατμόσφαιρα σε μια απομακρυσμένη εγκατάσταση γνωστή ως High-Frequency Active Aurora Research Program (HAARP) στην Αλάσκα .

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, το HAARP έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις πιο βασικές φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν στην ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, ωστόσο, ερευνητές έχουν μια άλλη πολύ διαφορετική εκδοχή για της πραγματική λειτουργία αυτού του προγράμματος.

Ευρισκόμενο στα βουνά, πάνω από 400 χιλιόμετρα νότια του Fairbanks, πιστεύεται ότι οι εγκαταστάσεις του HAARP έχουν προκαλέσει σεισμούς μέχρι και τη σύγκρουση του διαστημικού λεωφορείου Columbia. Ορισμένοι ερευνητές λένε ότι είναι ένα πειραματικό όπλο που μπορεί να ελέγξει το κλίμα, ενώ άλλοι προχωρούν περαιτέρω,ότι είναι ένα εργαλείο για τον διανοητικό έλεγχο του πληθυσμού.

Και η αλήθεια είναι ότι οι εικόνες από το HAARP είναι πραγματικά ενοχλητικές. Η εγκατάσταση αποτελείται από 180 τεράστιες κεραίες που εκτείνονται σε μεγάλη απόσταση δεν γίνεται να ειναι όλες αυτές για την "μελέτη" της ατμόσφαιρας.

Και αν προσθέσετε σε αυτό την απομακρυσμένη τοποθεσία, και το γεγονός ότι αυτό δημιουργήθηκε ως ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, του Πολεμικού Ναυτικού, και του Οργανισμού Defense Advanced Research (DARPA), μάλλον μιλάμε ένα μυστικό όπλο.

Αλλά φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι η μόνη χώρα που κατέχει αυτό το "όπλο", αφού η Κίνα και η Ρωσία λένε ότι διαθέτουν τεχνολογία ικανή να τροποποιήσει την ατμόσφαιρα.

Η Κίνα και η Ρωσία έχουν τροποποιήσει ένα σημαντικό στρώμα της ατμόσφαιρας στην Ευρώπη για να δοκιμάσουν μια αμφιλεγόμενη τεχνολογία για πιθανή στρατιωτική εφαρμογή, εξήγησαν οι Κινέζοι επιστήμονες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε πειράματα τον Ιούνιο. Το ένα, στις 7 Ιουνίου, προκάλεσε φυσικές ανωμαλίες σε μια έκταση 126.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή περίπου το ήμισυ του μεγέθους της Βρετανίας, σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα South China Morning Post .

Η τροποποιημένη ζώνη, έγινε πάνω από 500 χιλιόμετρα πάνω από το Vasilsursk, μια μικρή ρωσική πόλη στην Ανατολική Ευρώπη,που είχε μια ηλεκτρική φόρτιση 10 φορές υψηλότερη από τα υποατομικά σωματίδια με αρνητικό φορτίο στις γύρω περιοχές.

Σε ένα άλλο πείραμα που διεξήχθη στις 12 Ιουνίου, η θερμοκρασία του λεπτού ιονισμένου αερίου σε υψηλό υψόμετρο αυξήθηκε κατά 100 βαθμούς Κελσίου λόγω ροής σωματιδίων.

Τα σωματίδια ή τα ηλεκτρόνια ρίχτηκαν στον ουρανό από την Sura, μια εγκατάσταση ατμοσφαιρικής θέρμανσης στο Vasilsursk που χτίστηκε από τους στρατιωτικούς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.Τα αποτελέσματα θεωρήθηκαν ικανοποιητικά, ανέφερε η ερευνητική ομάδα σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του κινεζικού περιοδικού Earth and Planetary Physics (EPP).

"Η ανίχνευση των διαταραχών στο πλάσμα παρέχει στοιχεία για την πιθανή επιτυχία μελλοντικών σχετικών πειραμάτων", ανέφεραν οι ερευνητές.Ο Καθηγητής Guo Lixin, και ειδικός επιστήμονας ιονόσφαιρας και τεχνολογίας στην Κίνα, δήλωσε ότι ο κοινός πειραματισμός ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστος . "Αυτή η διεθνής συνεργασία είναι πολύ σπάνια για την Κίνα", δήλωσε ο Guo, ο οποίος δεν συμμετείχε στο πείραμα.

Ο ήλιος και οι κοσμικές ακτίνες παράγουν ένα μεγάλο αριθμό θετικά φορτισμένων ατόμων που είναι γνωστά ως ιόντα σε υψόμετρο 75 έως 1.000 χιλιομέτρων. Το στρώμα, ή ιονόσφαιρα, αντανακλά τα ραδιοκύματα σαν καθρέφτης. Η ιονόσφαιρα επιτρέπει στα ραδιοσήματα να αναπηδούν σε μεγάλες αποστάσεις για την επικοινωνία.

Κλίμα πολέμου
Αυτό το πρόγραμμα δείχνει ότι ο στρατός της Ρωσίας κάνει πειράματα για τον έλεγχο της ιονόσφαιρας εδώ και δεκαετίες. Η βάση Sura στο Vasilsursk είναι η πρώτη εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας στον κόσμο που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό.Και ειναι σε λειτουργία από το 1981, επέτρεψε στους σοβιετικούς επιστήμονες στρατιωτικές να αναπτύξουν νέα ραδιοσήματα για την επικοινωνία.

Αυτά ραδιοσήματα πολύ χαμηλής συχνότητας που μπορούν να διεισδύσουν στο έδαφος ή στο νερό, μερικές φορές σε βάθος πάνω από 100 μέτρα στον ωκεανό, τα καθιστά πιθανή μέθοδο επικοινωνίας για τα υποβρύχια.

Τα μικροκύματα υψηλής ενέργειας μπορούν να «σχίσουν» το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην ιονόσφαιρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει : Την αλλαγή της ιονόσφαιρας στην εχθρική επικράτεια και μπορεί επίσης να διακόψει την επικοινωνία της με τους δορυφόρους.

Ο αμερικανικός στρατός έμαθε για το ρωσικό πείραμα και δημιούργησε μια πολύ μεγαλύτερη εγκατάσταση για την εκτέλεση παρόμοιων δοκιμών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας Active Aurora Research (HAARP) ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990, με κεφάλαια του αμερικανικού στρατού και της DARPA.Η εγκατάσταση HAARP θα μπορούσε να δημιουργήσει έως και 1 Gigawatt ηλεκτρικής ενέργειας, σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ρωσική βάση Sura. Η Κίνα κατασκευάζει τώρα μια ακόμη μεγαλύτερη εγκατάσταση,για να "χειριστεί" την ιονόσφαιρα γύρω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Σαφώς, άρχισε ο πόλεμος για να ελέγχο του καιρού, ή μάλλον για να δημιουργήσουν φυσικές καταστροφές. Επιπλέον υπάρχει η πιθανότητα ίσως, αυτό που λένε ότι είναι η κλιματική αλλαγή, να είναι στην πραγματικότητα ένας πόλεμος μεταξύ των δυο χωρών! .
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications