Έχει γεμίσει και ελληνόφωνα αγρίμια η χώρα: Έβρος: Καβγάς ηλικιωμένων κατέληξε σε μαχαίρωμα
Έχει γεμίσει και ελληνόφωνα αγρίμια η χωρα: Έβρος: Καβγάς ηλικιωμένων κατέληξε σε μαχαίρωμα

Δήθεν απόγονοι των αρχαίων με καθαρό ελληνικό DNA θα ηταν!!! Tην επόμενη φορά που οι "έγκυρες πήγες" και πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους δήθεν γενετιστές θα σας πουν για καθαρό το ελληνικό DNA πείτε τους ότι το "Έλληνας" ειναι τίτλος όπως λέμε Γερμανός Ιταλός κτλ και οχι γένος! μάλιστα ένας φερόμενος γενετιστής που παριστάνει τον πατριώτη έχει γράψει βιβλία για "κακούς ναζι" που "αιματοκύλησαν" την Ευρώπη, σήμα κατατεθέν οτι κάποιος ειναι συμμορίτης(γενετικά και μη απόγονος των αρχαίων) η άπλα ηλίθιος που αναμασάει ότι του λένε οι πρώτοι, και κατα πάσα πιθανότητα φυλετικά δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή φυλή και συνεπώς δεν ειναι απόγονος των αρχαίων! όπως κανένας συμμορίτης γιαυτό λένε ψέμματα..

«Δεν επετέθη η Χιτλερική Γερμανία εναντίον της Αγγλίας και της Γαλλίας, αλλ’ αυταί επετέθησαν εναντίον της Γερμανίας». Δήλωσις Στάλιν εις «Πράβδα» 30 Νοεμβρίου 1939.

Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός δυο ηλικιωμένων Ελλήνων οι οποίοι έχουν προσωπικές διαφορές στην περιοχή Στέρνα του Έβρου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας, που είναι ηλικίας 71 χρόνων, τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τον άλλο, που είναι 68 χρόνων.

Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο το μεσημέρι της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται, ενώ στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 71χρονο δράστη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το συνολικού μήκους 30 εκατοστών μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στoν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications