Ρώσοι και Ινδοί πιλότοι διεξάγουν κοινές πτήσεις στο πλαίσιο της άσκησης Aviaindra-2018

Οι πιλότοι των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ινδικού στρατού θα πραγματοποιήσουν με τα μαχητικά Su-30MKI κοινές πτήσεις ως μέρος της άσκησης Aviaindra-2018

Οι στρατιωτικοί πιλότοι της Ρωσίας και της Ινδίας, στο πλαίσιο της άσκησης Aviaindra-2018 που πραγματοποιείται στην αεροπορική βάση της Ινδίας Jodhpur, θα προσομοιώσουν εναέρια μάχη με τα μαχητικά Su-30MKI. Αυτό αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι πιλότοι έχουν ήδη προσομοιώσει τις αποστολές τους στο έδαφος: μια ομάδα πιλότων προσομοιώνει την τροχιά της κίνησης και την αμοιβαία τοποθέτηση των αεροσκαφών τους χρησιμοποιώντας τα χέρια τους.

Αναμένεται ότι μετά από αυτό στο πλαίσιο της άσκησης Aviaindra-2018 οι Ρώσοι πιλότοι θα πετάξουν μαζί με τους συναδέλφους τους από την Ινδία σε σχεδιασμό μικτών πληρωμάτων και θα επεξεργαστούν την χρήση των όπλων μάχης.

Τα πληρώματα των ελικοπτέρων Mi-8 συμμετέχουν επίσης στους ελιγμούς. Έχουν ήδη αρχίσει την κοινή εκπαίδευση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης. Σύμφωνα με το σενάριο των ελιγμών, οι πιλότοι ελικοπτέρων πρέπει να ανιχνεύουν οπτικά «θύματα» στο έδαφος και να τους εκκενώνουν με διάφορους τρόπους.

Σε αυτό το στάδιο των κοινών Ινδο-Ρωσικών ασκήσεων "Aviaindra-2018" έφτασαν περίπου 20 πιλότοι των Ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων και ο εξοπλισμός στους Ρώσους πιλότους παρέχεται από τα αεροσκάφη της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας - Su-30MKI, An-30, καθώς και ελικόπτερα Mi-8 διαφόρων τροποποιήσεων.

Το πρώτο μέρος των ελιγμών έχει ήδη πραγματοποιηθεί στη Ρωσία στην επικράτεια του αερολιμενικού κέντρου Lipetsk.[2] Η άσκηση θα λήξει στις 21 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα, η εταιρεία TV και ραδιόφωνο της Zvezda είπε πως ο Su-30MKI διαφέρει από το Su-30SM.

πηγή

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications