Αφρικανική Σκόνη: Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική;

Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.

Μα, θα μου πεις, ποιος είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος, έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;
Φυσικά, και δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά, μα θα ήθελα μερικές απαντήσεις από όλους αυτούς του επιστήμονες που προανέφερα να δώσουν κάποιος σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για το φαινόμενο που λέγεται Αφρικανική Σκόνη.
Πως, για παράδειγμα, από ένα σπάνιο γεγονός έχει γίνει το θέμα κάθε εβδομάδας στα δελτία ειδήσεων. Πως γίνεται να μεταφέρεται και να φτάνει σε τεράστιες αποστάσεις, στην Σιβηρία ή στο Τέξας και αλλού.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αλλά, κυρίως και πάνω από όλα, πως γίνεται η Αφρικανική Σκόνη να μαγνητίζεται, που σημαίνει ότι περιέχει σε κάποιο ποσοστό σε σίδηρο.
Είδαμε ένα video προερχόμενο από την Σλοβακία, που δημοσιεύτηκε στις 19/4/18 από Chemtrails Slovensko και είναι εκπληκτικό αυτό που διαπιστώνεται.

Ας δούμε πως περιγράφει το συμβάν:

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σκόνη από τη Σαχάρα άρχισε να ρέει στη Σλοβακία. Το πρόβλημα είναι ότι περιέχει κάτι που δεν προέρχεται από τη Σαχάρα. Η σκόνη που είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τα αυτοκίνητα, τα παράθυρα και τα περβάζια, περιέχει μια σειρά από υλικά που έλκονται από έναν μαγνήτη.

Με βάση τα σχόλια που είχε η ανάρτηση, το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να παρατηρήθηκε και αλλού, όπως στην Σερβία.

Τι συμβαίνει με την Αφρικανική Σκόνη; Πόσο πιθανό και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν μέσα σε αυτήν στοιχεία που μαγνητίζονται;

Άθελά μας έρχεται στο μυαλό μία θεωρία του Βελικόφσκυ όταν αναφερόταν στον υποτιθέμενο και φανταστικό πλανήτη Νιμπίρου, ή όπως αλλιώς μπορεί να τον ονομάζει ο καθένας, αφού επίσημα κανένας αστρονόμος της NASA ή από αλλού δεν έχει αναγνωρίσει την ύπαρξή του, με εξαίρεση την υποψία πως υπάρχει ένας ακόμα πλανήτης που πρόχειρα ονόμασαν 9ος Πλανήτης.

Το 1950 ο Velikovsky στο πρωτοποριακό βιβλίο του «Κόσμοι σε Σύγκρουση», ισχυρίστηκε ότι ένας τεράστιος πλανήτης-κομήτης θα πλησίαζε την Γη. Υπολόγισε ότι αυτό θα συνέβαινε περίπου το 2003. Αν και φαίνεται ότι έπεσε έξω στους υπολογισμούς του, είναι πιθανό, να υπάρχει μία συγκάλυψη, όπως υποστηρίζεται από συνωμοσιογράφους.

Ο Velikosysky, ανάμεσα σε άλλα, έγραψε για τον Nibiru:

Από την άφιξή του (Νιμπίρου) στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος το 2003, λέγεται ότι η Γη κατά τη συγκεκριμένη στιγμή θα συναντήσει την ουρά του Nibiru και ένα από τα πρώτα ορατά σημάδια αυτής της συνάντησης είναι η ερυθρότητα της επιφάνειας της γης από λεπτή σκόνη σκουριάς καθώς και ογκώδη σύννεφα φορτισμένα με κόκκινη, σκόνη οξειδίου του σιδήρου.
Αυτή η κόκκινη σκόνη ανατινάσσεται, δημιουργώντας κόκκινες αμμοθύελλες και προκαλεί αιματόχρωμα και παράξενα ηλιοβασιλέματα, καθώς και κόκκινο ουρανό (ακόμα και τη νύχτα) και χρωματιστά σύννεφα που διαδίδονται από ορίζοντα σε ορίζοντα. .
Όταν τον βλέπει κανείς από τη Γη, ο Nibiru εμφανίζεται με ένα κόκκινο χρώμα του αίματος λόγω αυτού του κόκκινου σύννεφου σκόνης, το οποίο είναι έξω από την ατμόσφαιρά του. [earthchangeshotline]

Πόσο άραγε πιθανό είναι, η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη, να αποτελεί μέρος της ουράς του Νιμπίρου, γι’ αυτό και μαγνητίζεται, επειδή περιέχει ποσότητες σκουριάς σιδήρου;

Συνδέεται άραγε το φαινόμενο, με το πραγματικά περίεργο γεγονός που συνέβη στις 26/3/18, όταν εμφανίστηκε στο διάστημα μία τεράστια λαμπερή ομίχλη, κόκκινης απόχρωσης, η οποία περιέβαλε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό;

Η πηγή του παραπάνω βίντεο: http://www.ustream.tv/recorded/113863929
Το φαινόμενο αρχίζει να εμφανίζεται από το 17:15 λεπτό. Μετά από το 45, αρχίζει να εξαφανίζεται μέχρι που στο 47:50 χάνεται.

Λίγες μέρες νωρίτερα, σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες σημειώθηκε ένα παράξενο φαινόμενο, όπου πορτοκαλί χιόνι έπεσε σε βουνά και χιονοδρομικά κέντρα. Η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Ουκρανία και η Ρουμανία, μετατράπηκαν σε πορτοκαλόχρωμα χιονισμένα τοπία «Αποκάλυψης».

www.diadrastika.com

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications