«Θερίζουν» τα εμφράγματα: 7.000 θάνατοι ετησίως από καρδιακό επεισόδιο, η σιωπηλή γενοκτονία προχωράει με κάθε τρόπο!

Άλλος ένα τρόπος να κάνεις γενοκτονία εκτός του να επιβάλεις φόρους ώστε να μην κάνουν παιδιά κτυπήσεις τον δεσμό της οικογενείας, και ορδές τριτοκοσμικούς, ειναι και αυτός της υγείας,αν και ειναι άγνωστο σε πολλούς , καθώς ολα τα πανεπιστήμια παίρνουν λεφτά για μην βγάλουν νέες θεραπείες, οποιος τολμήσει και δεν ακολουθήσει το ιατρικό δόγμα θα κυνηγηθεί μέχρι θανάτου, επίσης υπάρχει θανάσιμο κυνήγι μαγισσών για εναλλακτικές θεραπείες χύμα τα τελευταία χρονιά, απο troll και ελληνόφωνους Εβραίους κομμουνιστές, και η μαζα κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου !

Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? για την επιβολή εμβολίων για ανύπαρκτους ιούς?? η γιατί τρώνε όλοι οτι βρουν ακόμα και αν δεν συμβαδίζουν με την ομάδα αίματος? αυτα ειναι απαγορευμένα! μπορούν να δουν τα πάντα με μοριακή βιολογία αλλα αντί για μπροστά πάνε πίσω στον τομέα της ιατρικής! τα επόμενα χρονιά θα πάνε πολλοι στο τάφο πριν την ώρα τους ειδικά αυτοι που οι γονείς τους έτρεξαν να τους κάνουν εμβόλια ... Ένα απόσπασμα σχετικά μετα τα εμφράγματα μαζί με 3 Εβραίους στο γένος που φυσικά δεν έπαθαν πότε έμφραγμα και έφτασαν πάνω απο 90 χωρίς προβλήματα που έχουν οι θνητοί στην πλειοψηφία του :

Το έμφραγμα πλέον πλήττει ολοένα περισσότερο και τις γυναίκες - 24.000 άνθρωποι εμφανίζουν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου - Η πρώτη αιτία αναπηρίας στην Ελλάδα το εγκεφαλικό

Χτύπημα στην καρδιά –κυριολεκτικά όμως- αποτελεί για τους Έλληνες ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η δηθεν επιστημονική ιατρική που σε στέλνει νωρίτερα στον τάφο! , συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων που δημιουργεί η οικονομική κρίση: τουλάχιστον 7.000 περιστατικά αιφνίδιου καρδιακού θανάτου που στην πλειοψηφία τους αφορούν οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, καταγράφονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, 30.000 άνθρωποι εκδηλώνουν ετησίως αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, λόγω κολπικής μαρμαρυγής ή αρρύθμιστης υπέρτασης, και περίπου 24.000 άνθρωποι εμφανίζουν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μάλιστα, το έμφραγμα πλέον πλήττει ολοένα περισσότερο και τις γυναίκες που θεωρούνταν ότι έχουν πιο…δυνατή καρδιά, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση των σχετικών περιστατικών στο γυναικείο πληθυσμό. Αύξηση επίσης καταγράφεται κατά τους ειδικούς, και στα εμφράγματα που εκδηλώνονται σε ανασφάλιστους, παρότι αυτοί έχουν πρόσβαση σε θεραπευτική αγωγή.

Πρόκειται για μερικές από τις επισημάνσεις που έγιναν την Τρίτη, από το προεδρείο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας (ΕΚΕ), με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του 38ου Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου. Το συνέδριο, που συμπίπτει με την επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, είναι αφιερωμένο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου, του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου και του αιφνίδιου θανάτου.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής) από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.500 καρδιολόγων και άλλων εξειδικευμένων γιατρών που υπηρετούν την καρδιαγγειακή ιατρική.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο 1η αιτία αναπηρίας στην Ελλάδα
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Τσιούφης, αναφέρθηκε σε νέα δεδομένα που αφορούν το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, τόσο όσον αφορά την πρόληψη μέσω σωστής αντιμετώπισης της κολπικής μαρμαρυγής και της αρτηριακής υπέρτασης, όσο και της άμεσης παρέμβασης τις πρώτες ώρες μετά το επεισόδιο.

«Κάθε χρόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση εκδηλώνονται 1,8 εκατ. νέα περιστατικά εγκεφαλικών που σχετίζονται με 624.000 θανάτους. Στην Ελλάδα έχουμε κάθε χρόνο περίπου 30.000 νέα περιστατικά αγγειακής εγκεφαλικής νόσου, τα οποία αποτελούν την 1η αιτία αναπηρίας στη χώρα μας, με συνολικές άμεσες υγειονομικές δαπάνες 0.563 δις ευρω και έμμεσες δαπάνες 1 δισ. ευρώ.

Η κολπική μαρμαρυγή αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο παράγοντα κινδύνου εκδήλωσης εγκεφαλικών, μετά την υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά τα εγκεφαλικά που σχετίζονται με την κολπική μαρμαρυγή είναι τα πιο σοβαρά, με τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων και μόνιμων αναπηριών» σημείωσε ο κ. Τσιούφης, προσθέτοντας ότι τα διαθέσιμα δεδομένα για τα νεότερα από του στόματος αντιπηκτικά (απιξαμπάνη, νταμπιγκατράνη, ριβαροξαμπάνη) θεωρούνται «σταθμός» στην αντιμετώπιση ασθενών με κολπική μαρμαρυγή.Στον τομέα της θεραπείας του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου κερδίζει έδαφος η έγκαιρη θρομβόλυση και η επεμβατική αντιμετώπιση με τη μηχανική θρομβεκτομή, που σε εξειδικευμένα κέντρα δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications