Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι άνθρωποι με γαλάζια μάτια! και εδώ ύπουλη μασόνικη  προπαγάνδα!!!

Ένα αρθρο που κυκλοφορεί αυτές τι μέρες και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα :

Μεγαλύτερες πιθανότητες να είστε εγωκεντρικοί, ανταγωνιστικοί και δύσπιστοι έχετε αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα!Ωστόσο, εάν έχετε σκουρόχρωμα μάτια, είναι πιο πιθανό να είστε συμπαθητικοί και αλτρουιστές.

Αυτό προκύπτει ύστερα από μια αυστραλιανή μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο Current Biology και εξετάζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σε συνδυασμό με το χρώμα των ματιών σε άτομα απ' τη Βόρεια Ευρώπη.

Οι συγγραφείς έγραψαν ότι υπήρξε μια εξήγηση γι 'αυτό:
Το σπάνιο πλεονέκτημα των γυναικών με ανοιχτόχρωμα μάτια, είναι πιθανό να αυξήσει την πιθανότητα να παρατηρηθούν απ' τους άνδρες.
Επιπλέον, τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας (όπως η επιθυμία να νικήσουν τους άλλους και η επιφυλακτικότητα αναφορικά με τις προθέσεις των άλλων) διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευση που απαιτείται για την επιβίωση των ιδίων και των απογόνων τους.

Παράλληλα, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Ορεμπρό στη Σουηδία εξέτασαν πάνω από 400 άτομα για να διαπιστώσουν αν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας συνδέονταν με το χρώμα των ματιών. Διαπίστωσαν ότι το χρώμα των ματιών συνδέεται με τα ίδια γονίδια που σχηματίζουν τους μετωπικούς λοβούς μας – έτσι οι άνθρωποι που μοιράζονται παρόμοιες ίριδες είναι πιθανό να μοιραστούν ορισμένες κοινές συμπεριφορές.

Ο Δρ Anthony Fallone του Πανεπιστημίου Edniburgh κατέληξε το 1991 στο συμπέρασμα ότι οι φοιτητές με μαύρα μάτια παρουσίασαν σημαντικά καλύτερες επιδόσεις σε τεστ νοημοσύνης σε μια μελέτη πάνω από 100 άτομα.
Το μάτι είναι τόσο στενά συνδεδεμένο νευρολογικά με τον εγκέφαλο, καθώς είναι το μόνο μέρος του εγκεφάλου μας που βλέπει εξωτερικά. Φαίνεται να περιέχει ζωτικές ενδείξεις για τη λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Αυτά λένε οι "επιστήμονες" αν πω εγώ μερικά πράγματα θα ξεχάσουν και αυτα που ξερουν! χωρίς να ειμαι επιστήμονας!!! και καποιος Δρ Anthony Fallone, μασόνος πρέπει να ειναι αυτός! γιατί; οι φοιτητές με μαύρα μάτια δεν ειναι πιο έξυπνοι αλλα πιο αδίσταχτοι έως και επικίνδυνοι! καλύτερες επιδόσεις σε τεστ νοημοσύνης? τι είδους τεστ? αυτα που έχουν δημιουργήσει ειδικά για αυτούς? στην αντιγραφή υιοθέτηση ειναι κάλοι και οχι στην αληθινή νοημοσύνη!

Παρεμπιπτόντως οι μεγαλύτερες εφευρέσεις ηταν απο άτομα με γαλανά μάτια και ανοιχτά γενικά και οχι απο σκούρα! πόσο δε μαύρα! τα οποία δεν υπήρχαν στην Ευρώπη και στην αρχαία Ελλάδα κάποτε! οι "επιστήμονες" δεν το ξερουν αυτο η κάνουν προπαγάνδα? τουλάχιστον είπαν και ενα σωστό: το μάτι ειναι συνδεδεμένο νευρολογικά με τον εγκέφαλο και οχι μονο! αλλα δεν θα επεκταθώ!και έχεις και κάποιους να λενε : Το παίζεις έξυπνος ,"πολυξερης" ! είσαι ψώνιο! ειμαι τοσο μπροστά απο τους άλλους που πολλοι ούτε καν το 10% δεν ξέρουν! το έχουμε αποδείξει εδώ, όταν έχουμε ανατρέψει πολλά ψεύτικα δεδομένα που έχουν πολλοι με στοιχεία,απο εκεί και πέρα δεν κάνουμε "ιδιαίτερα" στον καθένα!και δεν μας άφορα το τι πιστεύει ο καθένας!

Παραδείγματος χάρη πες τους για "ναζι" Γερμανούς που εκεινη την εποχή ενα μεγάλο ποσοστό είχε γαλανά μάτια!(οπως οι αρχαίοι Έλληνες)και έφερε την τεχνολογική πρόοδο τα παντα απο εκεί ξεκίνησαν μετά τον μεσαίωνα!(ιστορικά αποδεδειγμένο αυτο δείτε εφευρέσεις)! άρα δεν γίνεται να ηταν Ούννοι και Μογγόλοι οπως τους λένε οι Οβριοί και το πιστεύουν οι ουγκανοι νεοέλληνες! που νομιζουν οτι ειναι και γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων! ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΕΣΤ ΜΑΣ ΕΔΩ :Πόσο Έλληνας Ελληνίδα είσαι?, δεν έχουν στοιχειώδες λογική αυτοι που πιστεύουν οτι οι "ναζι" ηταν Ούννοι/Μογγολοι? δεν μπορουν να καταλάβουν ούτε τα αυτονόητα! και αν τους πεις και τίποτα περί αληθινή ιστορία? κάνουν σαν ζώα πολλοί, και μάλιστα αυτοι που λένε έντονα περί "γερμανοτσολιαδες" για "κακούς ναζι" ειναι άκρως επικίνδυνοι και αντιπρόσωποι του κακού επι της Γης! σιγά μην καταλάβει κανεις το τελευταίο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications