![Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους! Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους!](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9SGRA_-HlEc0_qiZl0YCfGndoCUafhowwZIonu5JGqikTYqEAtvvMEFzQdwVkvb_2K4l-DDk3GfVlO3mgy5Z31gYaeLmSRBw7qcbE3bZ7hPw5rAdBKyCegif_E7ggKxrsq8OviIT26ZQp/s1600/epihras-640x336.webp)
![Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους! Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους!](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9SGRA_-HlEc0_qiZl0YCfGndoCUafhowwZIonu5JGqikTYqEAtvvMEFzQdwVkvb_2K4l-DDk3GfVlO3mgy5Z31gYaeLmSRBw7qcbE3bZ7hPw5rAdBKyCegif_E7ggKxrsq8OviIT26ZQp/s1600-rw/epihras-640x336.webp)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το απίστευτο λάθος στην επιγραφή της UNESCO στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων – Αντί για World Heritage Site η επιγραφή αναφέρει Word Heritage Site
Το αρχαίο θέατρο έγινε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε ειδική εκδήλωση, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, αποκάλυψε την αναμνηστική πινακίδα επιβεβαιώνοντας πλέον και τυπικά την ένταξη του χώρου στον κατάλογο της UNESCO.
Αντί όμως για World Heritage Site (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς) η επιγραφή του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει Word (που σημαίνει «λέξη» και όχι κόσμος) Heritage Site!
Σ’ αυτή την κυβέρνηση ή που θα μιλούν μόνο άπταιστα Αγγλικά, ή που δεν θα τα μιλούν καθόλου. Μέση οδός δεν υπάρχει…
0 comments
Δημοσίευση σχολίου