Γιατί οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία? μια ιστορία καλά χωμένη στην λήθη! απο αυτούς που προκάλεσαν τον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο!

Υπάρχει ένας λόγος που Στάνλεϊ Κιούμπρικ είπε, "ο Χίτλερ είχε δίκιο για τα πάντα." Η ιστορία που σας εχουν διδαξει είναι ένα ψέμα". Αφορμή για εισβολή δεν υπάρχει και οι Ναζί αποφασίζουν να την δημιουργήσουν, ετσι γράφουν στο μασόνο wikipedia!που τάχα ειναι ουδέτερο! και οτι γράφει εκεί ειναι ψεύτικη ιστορία αλλα σε ποιους ανήκει?.The Wikipedia Jews (TOW✡), led by Scheißjüdin‎, are an existential reality of Wikipedia. They don't want to admit that they're Wikipedia Jews. Some of them aren't Jews. Yet they are Wikipedia Jews. As poster jackwelsh from The Wikipedia Review eloquently put it: “ What should their clique be called, if not the "Wikipedia Jews"? „ (οποία σελίδα εχει λινκ backlinks εκεί ειναι του συστήματος!)
Μαρξιστικά στρατόπεδα Συγκέντρωσης Γερμανών στην κατεχόμενη παράνομα Πολωνία αφου ηταν Γερμανικό έδαφος που δεν σας τα είπαν στην επίσημη ιστορία!...Οι Γερμανοί δεν εισέβαλαν στην Πολωνία (ηταν δική τους επικράτεια) και για να σώσουν τους ανθρώπους απο τις σφαγές απο αυτές τις γενοκτονίες που έκανε και ο Στάλιν!!.Είχαν στρατόπεδα Συγκέντρωσης στην Πολωνία αμέσως μετά την συνθήκη ειρήνης των Βερσαλλιών τα Γερμανικά εδάφη περασαν στην Πολωνίας κατά τη διάρκεια του πολέμου,και έγιναν μαζικές συγκεντρώσεις σε στρατόπεδα Συγκέντρωσης (για τους Γερμανούς) που ανεγέρθηκαν από τη νέα μαρξιστική πολωνική κυβέρνησης στην περιοχή Posen και Stralkowo,που χτίστηκαν το 1918 σε αυτά τα στρατόπεδα περίπου 16.000 Γερμανοί φυλακίστηκαν.

Αυτά τα δύο στρατόπεδα ήταν οι πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωση στην Ευρώπη. Από το 1920-1939 πάνω από ένα εκατομμύριο Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πολωνία. Κατά τη διάρκεια αυτη δημιουργούνταν και αλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους Γερμανούς τους Ουκρανούς, αλλά και για πολιτικούς εχθρούς για την πολωνική κομμουνιστίκη κυβέρνηση στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Πολωνία: Bereza Kartuska (Galizien), ανεγέρθηκε το 1926 Litowsk, ανεγέρθηκε επίσης το 1926.

Στο χρονικό διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου του 1939, πριν από την έναρξη του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου (1/9 - 1939) περισσότεροι από 50.000 Γερμανοί φυλακίστηκαν με σοβαρή κακομεταχείριση. Κατά το έτος 1939 στην Πολωνία ανεγέρθηκαν τα ακόλουθα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς και πολλά αλλα μικρά ειδικά για τους Γερμανούς:εργοστάσιο Chodzen,πρώην ζάχαρης ,Leslau και Kutno.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου του 1939 περίπου 7.000 Γερμανοί απήχθησαν από τα σπίτια τους και βασανίστηκαν, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, καθώς και γέροι και ανάπηροι. Η πολωνικές διώξεις κατα των Γερμανών έφτασαν στο αποκορύφωμά με θηριωδίες και δολοφονίες σε εθνοτικές ομάδες Γερμανών 3 Σεπτεμβρίου του 1939, αυτές οι πράξεις βίας έχουν περάσει στην ιστορία οχι στην επίσημη καθώς ειναι μαρξιστική η επίσημη(Ουίνστον Τσόρτσιλ:Η Ιστορία θα είναι καλή μαζί μου, επειδή σκοπεύω να την γράψω.), ως η Σφαγή Bromberg ή Ματωμένη Κυριακή. (Bromberger Blutsonntag)απο τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο του 1939 η πολωνική κυβέρνηση κυνηγούσε όλους τους Γερμανούς επι πολωνικό έδαφος όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, με πορείες προς θάνατο προς στις πόλεις :Kutno, Lowitsch, Warschau, Sochaczew, Blonia, Kostpol και κατ 'ευθείαν μέσα σε στρατόπεδα θανάτου στο Wolhynien Galizien και Bereza-Kartuska..(Υπάρχει και η σφαγή στο δάσος Κάτιν Πολωνών αξιωματικών απο το μέρος που κατέλαβαν οι κομμουνιστες! ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! )

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ωραίο άρθρο!, Αυτό που λες για της στολές το έχω σκεφτεί και εγώ ,ακόμα και σήμερα φενονται ποιο μοντέρνες από πολλούς στρατούς στον κόσμο,σκέψου πως θα φενονταν εκείνη την εποχή , πραγματικά εξογηοινες....φοινιξ

αγγελικηείπε...

Αυτοι ηταν αντρες. Φιλος που εζησε τοτε μας ελεγε οτι οι στολες ολων ηταν φοβερες και ολοι ηταν ατσαλακωτοι.Τους εβλεπες και σου προκαλουσαν δεος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications