Ένας στους τέσσερις Έλληνες πιστεύει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή! αυτός ο ένας ειναι και Έλληνας οι άλλοι; άσε μην πω!

Το κείμενο που ακολουθεί ειναι απο το allnewz.gr, που εκαναν πόλεμο οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες του ellinikahoaxes.gr,και μετα και το "ελληνικό" σύστημα που εκτελεί κατά γράμμα εντολές! Βεβαία για να φτάσουν να κανουν τέτοιο πόλεμο σε οποιους λενε τα αυτονόητα κατι πολύ μεγάλο κανουν με τα εμβόλια! και ναι κανουν! είδα τι προκαλούν σε γνωστη που έτρεξε να κανει το gardasil!οχι δεν πέθανε ούτε κατι εμφανές! δεν θα πω περισσότερα!

Με το παρακάτω άρθρο που κυκλοφόρησε σε όλα τα ΜΜΕ καταλαβαίνω γιατί μου έγινε μήνυση για άρθρο μου κατά των εμβολίων: Όχι μόνο έχω επηρεάσει έναν στους τέσσερις Έλληνες να μην εμβολιάζονται, αλλά τον μισό πληθυσμό της Γαλλίας και το 1/4 Ιαπωνίας και Ρωσίας – μπράβο στην AllNewz!!!

Βάζω πλώρη τώρα για Λ. Αμερική, Αφρική και Ασία!Και μην ξεχνάμε ότι έκανα και τον υπουργό περιβάλλοντος Ινδίας να μιλήσει ενάντια στο HAARP και την κλιματική αλλαγή που προκαλεί. I am very proud of me!

Ένας στους τέσσερις Έλληνες πιστεύει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή

Ένας στους τέσσερις Έλληνες θεωρεί ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, σύμφωνα με διεθνή μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο EbioMedicine. Το ποσοστό αυτό (25%) είναι υπερδιπλάσιο από τον μέσο όρο παγκοσμίως (12%) των ανθρώπων που βλέπουν τα εμβόλια με καχυποψία.

Ερευνητές της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής και του Κολεγίου Imperial του Λονδίνου, με τη βοήθεια του δεθνούς οργανισμού ερευνών WIN/Gallup International, ανέλυσαν δειγματοληπτικά τις απόψεις σχεδόν 66.000 ανθρώπων σε 67 χώρες, σχετικά με το κατά πόσο τα εμβόλια είναι ασφαλή, σημαντικά, αποτελεσματικά και συμβατά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο σχετικά με τις αντιλήψεις των ανθρώπων για τα εμβόλια.

Συνολικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει την μεγαλύτερη έλλειψη εμπιστοσύνης και τον πιο έντονο σκεπτικισμό απέναντι στα εμβόλια (15,8%), ενώ την μικρότερη έλλειψη εμπιστοσύνης έχουν η Νοτιοανατολική Ασία (4,4%) και η Αφρική (7,4%).

Μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, πιο καχύποπτη απέναντι στα εμβόλια είναι η Γαλλία (το 41% των Γάλλων διαφωνούν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή). Το απρόσμενα υψηλό αυτό ποσοστό αποδίδεται σε αμφιβολίες των δύο τελευταίων δεκαετιών σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων κυρίως για την ηπατίτιδα Β και τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).

Το ποσοστό έλλειψης εμπιστοσύνης της Ελλάδας (25%) είναι ίδιο με τις Ιαπωνίας και λίγο μικρότερο της Ρωσίας (28%). Στο άλλο άκρο, μόνο το 1% των κατοίκων στο Μπαγκλαντές, στη Σαουδική Αραβία και στην Αργεντινή θεωρούν ανασφαλή τα εμβόλια.

Όσον αφορά τη σημασία των εμβολίων, πέρα από την ασφάλειά τους, πάλι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που δεν θεωρούν σημαντικά τα εμβόλια (το 7,7%), έναντι 2,3% στη Νοτιοανατολική Ασία, 3,5% στη Μέση Ανατολή και 3,5% στην Αφρική.

Οι χώρες που υποβαθμίζουν περισσότερο τη σημασία των εμβολίων, είναι η Ρωσία (16%) και η Ιταλία (15%), ενώ στον αντίποδα κάτω από το 1% των κατοίκων στο Μπαγκλαντές, στο Ιράν, στον Ισημερινό, στις Φιλιππίνες και στην Αργεντινή θεωρούν άνευ σημασίας τα εμβόλια.

Οι φόβοι απέναντι στα εμβόλια αποτελούν σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας, καθώς «φρενάρουν» αρκετούς γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ή να εμβολιασθούν οι ίδιοι, πράγμα που οδηγεί σε αναζωπύρωση ασθενειών, όπως η ιλαρά και η μηνιγγίτιδα.

«Είναι εντυπωσιακό ότι η Ευρώπη ξεχωρίζει ως η περιοχή με τον μεγαλύτερο σκεπτικισμό σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την επιρροη που μπορεί αυτό να έχει και σε άλλες χώρες του κόσμου», δήλωσε η υπεύθυνη της μελέτης Δρ Χάιντι Λάρσον.

Όσον αφορά το θρήσκευμα, κανένα δεν σχετίζεται συστηματικά με αρνητική στάση απέναντι στα εμβόλια, αν και μεμονωμένες θρησκευτικές ομάδες έχουν τέτοια στάση. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, οι ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) σε όλο τον κόσμο έχουν τις πιο θετικές απόψεις για τα εμβόλια, σε σχέση με τις άλλες ηλικιακές ομάδες.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications