Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας στα ανθελληνικά βιβλία του Φίλη
Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και της Οικογένειας στα ανθελληνικά βιβλία του Φίλη

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η νέα χρονιά για εκατομμύρια νέους Έλληνες και Ελληνίδες. Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς λοιπόν ας δούμε τι περίπου θα διδαχθούν τα ελληνόπουλα στα σχολεία του Φίλη και της Αναγνωστοπούλου.

Στα νέα ανθολόγια, στο κείμενο υποδοχής λέει ότι η δασκάλα δεν θέλει να την αποκαλούν «κυρία», αλλά με το μικρό της όνομα. Λάθος: Αυτή η απόσταση που υπάρχει μεταξύ δασκάλου-μαθητή πρέπει να υπάρχει, γιατί αλλιώς η οικειότητα μετατρέπεται σε καταφρόνηση.

Στη Β΄ δημοτικού, στο βιβλίο γλώσσας καλούνται οι μαθητές να γράψουν έναν εξαιρετικό ορισμό της Πατρίδας. «Νοστιμίζει το σέλινο την φασολάδα και στη μέση 2 λάμδα φοράει η Ελλάδα». Αυτός είναι λοιπόν ο ορισμός της Πατρίδας…

Στο αφιέρωμα για την Λαμπρή θα βρούμε 2 ποιηματάκια, που κάνουν λόγο για φούρνους που μοσχομυρίζουν, για τσουρέκια και για κουλουράκια. Δεν υπάρχει πουθενά έστω και μία λέξη για το τι γιορτάζουμε εκείνη τη μέρα!

Στα βιβλία του δημοτικού δε θα βρει κανείς καμμία αναφορά σε ονομαστική εορτή παρά μόνο σε γενέθλια. Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας Άγιος της Ορθοδοξίας μας. Σε βιβλίο της Δ΄ δημοτικού με μικρά γραμματάκια σε μία στήλη γράφει τά ονόματα των Ηρώων του ’21. Ανάξιοι λόγου; Στο ανθολόγιο της Γ΄-Δ΄ δημοτικού αναφέρει: «Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο» αντί του ορθού που είναι η περιφορά του και στο τέλος «περάσαμε όλοι από κάτω - να πώς παίζεται το περνά περνά η μέλισσα». Ουδέν σχόλιο…

Παρακάτω θα βρούμε αναφορές και κείμενα που αφορούν κάποιο μουσουλμανόπαιδο, το οποίο απορεί με την Εκκλησία του Χριστιανού. «Αλλάχ, πού ζωγραφίζουν στους τοίχους «άσχημους γέρους με μακριές γενειάδες» και ποιοι είναι αυτοί;»

Σε βιβλίο της Ε΄ δημοτικού στο αφιέρωμα για την 28ης Οκτωβρίου διαβάζουμε τον τίτλο: «ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ». Υπότιτλος; «Και εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο» με διαλόγους του τύπου «να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας» ή «σήμερα λέει ο γιος, δεν θέλω να γίνω άνδρας». (Όταν ένας σύλλογος αντέδρασε η επίσημη απάντηση του Υπουργείου ήταν μεταξύ άλλων «Το κείμενο περιγράφει ρεαλιστικές στιγμές μιας οικογένειας της εποχής του ’40 στην είδηση της κήρυξης του πολέμου εναντίον της πατρίδος μας».

Πώς όμως αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος την εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας, τον Μ. Αλέξανδρο; Με 3 φωτογραφίες του Μ. Αλεξάνδρου, της Κοκκινοσκουφίτσας και του Καραγκιόζη καλούνται οι μαθητές να φτιάξουν μια ιστορία στην οποία να πρωταγωνιστούν οι ανωτέρω… Κάποτε υπήρχε ένα εξαιρετικότατο ποίημα για τον Ε. Παλληκαρίδη. Αφαιρέθηκε. Υπάρχει ένα κείμενο από τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη από τον λόγο του στη Πνύκα το 1838 και λογοκρίθηκε στο σημείο που μιλά για τα δεινά της τουρκοκρατίας.

Περιπτώσεις παιδεραστίας: Στα βιβλία του Γυμνασίου θα βρούμε ένα κείμενο με τίτλο «Ο Σάκης». Στο κείμενο υμνείται ο έρωτας του 25χρονου με μια… 12χρονη μαθήτρια! Στα 10 βιβλία γλώσσας του Γυμνασίου δεν υπάρχει ούτε ένα αφιέρωμα για την 28η Οκτωβρίου. Στο αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου σε περιγραφή ενός σκετς, τα παιδιά πηγαίνουν σπίτι τους να φάνε σκορδαλιά και να ευχηθούν στον Βαγγελάκη που έχει την «εθνική του εορτή». Κείμενα των Σημίτη, Τσίμα και της κας Κουλούρη υπάρχουν…

Οι ξεπουλημένοι ανθέλληνες που κυβερνούν την χώρα εδώ και δεκαετίες ξεφτιλίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο, την Ορθοδοξία, τους μάρτυρες της Ορθοδοξίας, τους ήρωες του 1821 και του 1940 και μυούν τα παιδιά μας σε ότι πιο βλακώδες και ανήθικο υπάρχει φτάνοντας στο σημείο να προωθούν μέσα απ’ τα σχολικά βιβλία μέχρι και την παιδοφιλία!

xryshaygh

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είναι του Φίλη, αυτά υπάρχουν ήδη από τους προηγούμενους. Ανατριχιάζω στο τι θα δούμε από τον Φίλη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications