FINITO LA MUSIKA !!Επίσημη Θέση του ΣΥΡΙΖΑ : ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Επειδή οπως είχα γράψει πρόσφατα η Νέα Παγκόσμια Τάξη δίνει τα ρέστα της ώστε η αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης να τους καταστήσει ευάλωτους άρα και εύκολα ελεγχόμενους.Στη συνεχεία,βεβαίως-βεβαίως,θα έρθει η Πανθρησκεια οπου λογω της διαφορετικής θρησκείας του καθενός θα "εφευρεθεί" ΜΙΑ θρησκεία στον ενα "άγνωστο" θεο η σε όλους τους θεούς μαζί,για να μην υπάρχουν θρησκευτικές αντιπαλοτητες.

Τα ΜΜΕ με τους Ευαγγελατους,Τατιανες,Μπογδανους,Σροιτερ και λοιπους διάσημους ανθρωπιστές προσπαθούν να συγκινήσουν τους ανόητους τηλεθεατές δείχνοντας τις ίδιες εικόνες με παιδιά που κλαίνε η οπως λενε κατι μπας-κλας μουφα ξανθιές και καλα δημοσιογραφοι!!

Θα σας εξηγήσω πολλά παρακάτω....αλλα για να μην παραμυθιαζεστε δείτε πρώτα απο ολα τι ειναι Πρόσφυγας.... Πρόσφυγας ονομάζεται, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης για τους πρόσφυγες, κάθε άνθρωπος που βρίσκεται έξω από το κράτος του οποίου είναι πολίτης εξαιτίας δικαιολογημένου φόβου ότι εκεί θα υποστεί διωγμούς λόγω της φυλής, της θρησκείας ή της εθνικότητάς του, ή ακόμα εξαιτίας της ιδιότητας του μέλους μιας ιδιαίτερης κοινωνικής ομάδας ή των πολιτικών του απόψεων (πολιτικός πρόσφυγας)

και επιπλέον τού είναι αδύνατο να εξασφαλίσει προστασία από τη χώρα του, ή, εξαιτίας του φόβου αυτού, δεν επιθυμεί να τεθεί υπό αυτή την προστασία. Μέχρι να του αναγνωρισθεί νομικά η ιδιότητα του πρόσφυγα από μία χώρα, ένας άνθρωπος μπορεί να βρίσκεται υπό το καθεστώς του «αιτούντος άσυλο». Συνήθως η αδυναμία εξασφαλίσεως προστασίας είναι αποτέλεσμα πολέμου

Δειτε τωρα τι ειναι μετανάστης.... Καθε άνθρωπος που μετακινείται απο την χωρα του σε οποιαδήποτε άλλη χωρα τηρώντας τις νόμιμες προϋποθέσεις,έχοντας τα κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα και η χωρα η οποία θελει να εισέλθει τον αποδέχεται παρέχοντας του τα υπο τον νόμο δικαιώματα οπως πχ βίζα,άδεια παραμονής,αδεια εργασίας κτλπ. Επομένως,οποιος δεν διαθέτει τις παραπάνω προυποθεσεις ειναι λαθρομεταναστης η παράτυπος μετανάστης οπως λενε πολλοί "αριστεριζοντες".Με λιγα λογία έχουν εισέλθει παρανόμως στη χωρα και πρεπει να απελαθούν άμεσα...αλλα ο νομος εχει παντα παραθυρακια....Αυτα τα παραθυράκια λοιπόν τα "μαρτυράει" αυτη που αργότερα εγινε υπουργός Μεταναστευσης...!!!!

Αυτό που πρέπει να γίνει λοιπον ειναι ειναι το απλο και το νόμιμο....
ΝΑΙ στη βοήθεια στους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες που πέρα απο το Διεθνές Δίκαιο τους το χρωστάμε απο το 87 οταν μας υποστήριξαν στην διένεξη με την Τουρκιά.
ΝΑΙ σε μια δίκαιη ποσόστωση σε νομίμους μετανάστες που έρχονται να εργαστούν και να ζήσουν ειρηνικά στη χωρα....
ΟΧΙ στους λαθρομεταναστες που παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας

Δείτε εδώ δυο σοβαρά κράτη πως αντιμετωπιζουν την λαθρομεταναστευση και ειδικά το ενα έχει περισσότερο ειδικό βάρος μιας και αναπτύχθηκε απο μετανάστες

Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες που εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι.

Σύμφωνα με το νόμο αυτό οι παράνομοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο ενδέχεται να οδηγηθούν στην φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συν τις άλλοις, όποιος βοηθά τους λαθρομετανάστες ή τους παρέχει στέγη αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης από πέντε έως και 15 έτη.

Δείτε εδώ το δεύτερο "ρατσιστικό και φασιστικό" κράτος

Η αφίσα της Αυστραλίας δείχνει μία βάρκα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και έχει ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας». Το μήνυμα φυσικά απευθύνεται στους λαθρομετανάστες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία για να ζητήσουν άσυλο. Η αφίσα, μάλιστα, συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες.

SINOMOSIOLOGOS
Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μα... οι Ισραηλινοί έχουν δικαίωμα αμιγούς φυλής διότι είναι εκείνοι που πρέπει να βηθήσουν το Θεό (συγνώμμη εννοούσα τη Γιαχβίνα) να επιτελέστεί το θέλημά της που είναι να γίνουνε αυτοί κυρίαρχοι του πλανήτη! Είπατε τίποτε για τα θελήματα της Γιαχβίνας;

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications