Να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους έλληνες νησιώτες! 60.282 υπογραφές  ηλίθιων μαζεύτηκαν!

Επανέρχομαι στο θέμα να δω τελικά πόσοι ηλίθιοι,ψεκασμένοι, ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ,ΚΚΕ και πάσης φύσεως αβραιοκομματος, Μαρξιστικά οντά που το παίζουν απόγονοι των αρχαίων ελληνων, υπάρχουν σε αυτή την χωρα! μετα απο αυτό (ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ)

Όπου όλοι αυτοί πιο πάνω μιλάμε για μη ελληνες, αλλα τουρκοσπορους η μολυσμένους με εβραϊκή λεπρά στο DNA τους ,το λέω ετσι άπλα, οι φίλοι της σελίδας έχουν πάρει μια γεύση τι εννοώ! που δεν ειναι θεωρία συνωμοσίας αλλα η μεγαλύτερη συνωμοσία των Εβραίων που δεν έχει ανακαλύψει κάνεις σε όλη την Γη! και δεν ξέρω αν γράψω βιβλίο με όλες τις αποδείξεις θα το εκδώσουν διότι έχω την ατυχία να γεννήθηκα σε μια χωρα που ειναι επί τουρκοκρατιας ακομα στα κρυφα!

Καλή η προσπάθεια περί καθαρού DNA και ίσως και πληρωμένη δηθεν μελέτη! μέχρι στιγμής 61.101 ψεκασμένοι, μαρξιστές και μολυσμένοι ψήφοι!

Τι γράφουν λοιπόν και τσιμπάνε τα βούρλα που η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει τους Ζουλου που ειναι χωρίς να έχουν πτυχία και σπουδές! Μάλιστα απο το mega το πιο δοσίλογο κανάλι!

Γιατί είναι σημαντικό; Απλοί άνθρωποι, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους σε οικογένειες προσφύγων που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο! πιο πόλεμο ρε βλήματα? ούτε το 10% ειναι απο την Συριά άσχετα που όλοι απο εκεί δηλώνουν κατά εντολή soros!

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης!(της εισβολής κατά εντολή τον Εβραίων να μολυνθεί και το τελευταίο καθαρό DNA), ψαράδες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι… είναι εκεί για να σώσουν τους συνανθρώπους μας από την παγωμένη θάλασσα, να τους δώσουν στεγνά ρούχα, νερό, φαΐ ΉΤΑΝ ΌΛΟΙ Τους Αριστεροί ζάπλουτοι και ΚΚΕ! που το παίζουν ψυχοπονιαριδες μόνο στις κάμερες!.

Με τις πράξεις τους έχουν γίνει παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης που έχει αγγίξει όλο τον πλανήτη. Υπόγραψε το ψήφισμα για να ζητήσουμε τη βράβευση των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου με το Νόμπελ Ειρήνης και δώρο μαζί Νόμπελ ηλιθιότητας!.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!αυτοί τα έλεγαν όχι εγώ! το θέμα ειναι γιατι τα κανουν ολα αυτά; και όμως η απάντηση βρέθηκε!μετα απο προσωπική ερευνά των στοιχείων ! δεν μπορώ να γράψω εδώ για ευνοήτους λογούς!(άνοιξα τα μάτια σε αρκετούς που παίρνουν άλλων έρευνες για δίκες τους! και το παίζουν έξυπνοι!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications